Le Gaga

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Sos. Nordului nr.7-9 (Parcul Herastrau) Bucuresti
Telefon:
0727 53.42.42
Web:
http://www.legaga.ro/
Email:
office@legaga.ro
Modifica date de contact

Program "Le Gaga"

Luni-Duminica: 18:00 Modifica programul

Descriere "Le Gaga"

LE GAGA este cea mai noua locatie din Bucuresti, un adevarat complex destinat relaxarii ce are in componenta sa restaurant, trei terase si lounge-ul, toate aflate pe o suprafata de 2700 mp de spatiu verde, in semi-umbra, cu plante exotice si stejari seculari.

Amplasata intr-un cadru calm si natural, Le Gaga este locul perfect de relaxare, un refugiu aflat in cadrul Parcului Herastrau, departe de tumultul orasului. Chic si modern, Le Gaga are un design ce se aliniaza principiilor naturii, impreuna cu aceasta creand o atmosfera sofisticata si relaxanta in acelasi timp. Le Gaga te imbie sa te racoresti in zilele toride de vara si sa te relaxezi la sfarsitul zilei dupa o zi istovitoare savurand cele mai gustoase cocktail-uri si cele mai imbietoare preparate culinare.

Terasa Le Gaga este deschisa in fiecare zi incepand cu ora 18.00 iar distractia continua in Lounge pana dimineata indiferent de conditiile meteo!

Daca iubesti muzica buna, mancarea gustoasa, bauturile fine, serviciile de calitate insotite de un zambet si preturi prietenoase, Le Gaga va deveni in acesta vara localul tau preferat!

Experimenteaza stilul Le Gaga!
Categorie: Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Le Gaga"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat