Learning Solution Grup

5.0
2 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Transilvaniei nr. 24, Sector 1, Cod Postal 010798 Bucuresti
Telefon:
031 620.03.77
Web:
http://www.learningsolution.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Learning Solution Grup"

Intervalul de desfasurare al cursurilor este in general 9:00 – 17:00
Cursurile se programeaza in principal in timpul saptamanii, dar pot fi organizate si in zilele de sambata si duminica. Modifica programul

Descriere "Learning Solution Grup"

Learning Solution Grup este partener oficial Microsoft (Microsoft Gold Certified Partner) pentru programele de cursuri, traininguri si de certificari privind aplicatiile si tehnologiile dezvoltate.
Singura modalitate oficiala de a obtine competente atestate pentru solutiile Microsoft este prin centrele Certified Partner for Learning Solution acreditate.

In cadrul centrului Learning Solution activeaza specialisti cu foarte buna pregatire tehnica (Microsoft Certified Trainer), ce dispun permanent de intreaga gama de produse Microsoft si de acces special la cele mai noi informatii tehnologice. Cursurile si training-urile sunt predate in sali cu un numar de maximum 15 studenti, pentru o modalitate optima de invatare.
Materialul didactic dupa care se desfasoara cursurile este Microsoft Official Curriculum (MOC).
MOC-urile sunt elaborate de proiectantii de aplicatii si inginerii de suport de la Microsoft, acestea sunt cele mai bune si complete resurse pentru instruirea in produse si tehnologii Microsoft.

Majoritatea cursurilor sunt urmate de examene de certificare.

Directiile de certificare Microsoft acopera o gama larga de necesitati ale specialistilor IT. Prin specializari in cadrul certificarilor, profesionistii IT pot demonstra o cunoastere mai profunda a domeniilor de securitate, mesagerie electronica, baze de date sau desktop support.
Procesul de examinare este foarte riguros si include rezolvarea unor scenarii ce includ sarcini similare cu cele cu care ne intalnim in activitatea de zi cu zi.
Categorie: Cursuri IT
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Learning Solution Grup"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat