Libraria Carturesti - Cărtureşti MŢR

3.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr.3, intrarea se face prin curtea din spatele Muzeului Ţăranului Român Bucuresti
Telefon:
031 425.14.80, 0732 00.30.15
Web:
http://librarie.carturesti.ro/
Email:
mtr_cart@carturesti.ro
Modifica date de contact

Program "Libraria Carturesti - Cărtureşti MŢR"

Luni: 12.00 - 20.00
Marţi, Miercuri, Joi, Vineri : 10.00 - 21.00
Sâmbătă: 10.00 - 20.00
Duminică: 11.00 -20.00 Modifica programul

Descriere "Libraria Carturesti - Cărtureşti MŢR"

Cărtureşti este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural implicându-se activ în revitalizarea vieţii artistice din România şi în campanii de responsabilizare socială. Încă de la deschiderea primei librării la sfârşitul anului 2000, Cărtureşti şi-a propus să schimbe trendul pe piaţa de carte aflat în declin la acea dată, să promoveze calitatea şi valoarea punând nevoile clienţilor pe primul plan. Modul de abordare al pieţei a fost mereu unul indirect şi neagresiv, folosind strategii inovative şi forme ludice de promovare. Principala realizare este aceea că a reusit să impună un nou mod de a comercializa cărţile. O vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti devine o experienţă în sine. Pe lângă o selectie foarte bogată de cărţi, muzică şi filme de artă, cumpărătorii ascultă muzică bună, beau un cei aromat sau pot vedea expuse lucrări ale unor artişti cunoscuţi şi apreciaţi, în spaţii al căror design îl semnează arhitecţi apreciaţi şi inovatori. Şi dacă se vorbeşte atât de mult despre librăriile Cărtureşti atunci asta se întâmplă pentru că aici găseşti întotdeauna mai mult decât cărţi.
Categorie: Librarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Libraria Carturesti - Cărtureşti MŢR" (2)

rodydamian pe 16.03.2010 (00:12)

Am fost prima data aici pe 2 ianuarie 2010, nu imi inchipuiam ca te poti simti atat de bine intr-o librarie, multe senzatii amestecate si comice. Mi-am prospus ca acest loc sa devina un punct de reper si de intalnire pentru prietenii mei, am fost placuti impresionati de cat de bine ne-am simtit in "subsolul" unei librarii in jurul unui ceainic.

suzanne_13 pe 04.10.2010 (22:56)

Extem de aromat, foarte condimentat, super parfumat, extrafin, teribil de placut, minunat amenajat, excelent conceput! Un loc pentru lecturile de valoare!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Libraria Carturesti - Cărtureşti MŢR"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat