LLL Dental

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Calea Mosilor 296, bl 46, parter, ap 72-74 Bucuresti
Telefon:
021 610.23.37, 0728 32.07.00
Web:
http://www.llldental.ro/...
Email:
clinic@llldental.ro
Modifica date de contact

Program "LLL Dental"

Luni – Vineri 8:00 – 21:30
Sambata 8:00 – 14:30
Duminica INCHIS Modifica programul

Descriere "LLL Dental"

LLLDental înseamnă adevărata pasiune pentru zâmbete sănătoase! Noi credem că diferența pe care o aducem vine din tradiția noastră de familie și din experiența acumulată în cei peste 60 de ani de activitate a celor trei generații de medici dentiști care ne reprezintă.

Clinica pune la dispoziție servicii complete de stomatologie: de la implantologie, ortodontie, estetica dentara, parodontologie, radiologie la stomatologie copii și chirurgie dentară. În plus clinica este doata cu laborator de tehnica dentara. Implanurile dentare sunt aria noastră de expertiză! Oferim servicii de implantologie de calitate excepțională folosind tehnologie și echipamente de ultimă generație. Acest lucru permite echipei LLLDental să aibă grijă de pacienți într-un mediu relaxat, modern și prietenos.

Punem mare preț e igiena și sterilizarea tuturor echipamentelor și instrumentelor din cabinet, pentru că ne dorim să aducem pacienților liniște și siguranță! Ne dorim să oferim cele mai bune tratamente și am ales să folosim tehnici de ultimă generație pentru că ne preocupă constant de confortul pacientului și starea de bine a acestuia!

Scopul nostru este să le oferim pacienților asigurarea că atunci când aleg LLLDental aleg cea mai bună variantă!
Modifica descrierea

Pareri despre "LLL Dental" (1)

teodorescu liliana pe 16.07.2016 (17:28)

dna.doctor LEMRAU, nu respecta orele de programare,de cate ori am mers la ea a incercat sa ma reprogrameze pt.ca zilnic are probleme personale, ofteaza tot timpul si-si da ochii peste cap a lehamite. ii recomand, daca nu-i place meseria de stomatolog, sa se lase de ea

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "LLL Dental"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat