LNKO Souvlaki & Grill in Mega Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Email:
info@lnko.ro
Modifica date de contact

Program "LNKO Souvlaki & Grill"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "LNKO Souvlaki & Grill"

Pentru cei în căutarea savorii bucătăriei tradiționale grecești și a unor feluri de mâncare extrem de gustoase și preparate din ingrediente proaspete și de calitate, LNKO (Elliniko) aduce pe piața restaurantelor din București o filosofie de brand care urmărește oferirea celei mai bune experiențe pentru consumatori, cumulând trei factori importanți: gustul (rețetele și ingredientele utilizate), vizualul (design-ul restaurantului) și emoționalul (interacțiunea umană).

LNKO București reprezintă prima investiție în afară Greciei a grupului care operează acest brand. În prezent, la nivel internațional, LNKO operează 6 restaurante.

Gustul preparatelor LNKO este același în toate restaurantele grupului și aduce în prim plan rețetele tradiționale grecești compuse din ingrediente proaspete, multe din ele provenite chiar din Grecia. Produsele vedetă ale meniului sunt souvlaki și gyros, însă există preparate pentru toate gusturile și preferințele, inclusiv vegetariene sau pentru copii.

Design-ul restaurantelor combină elemente industriale, minimaliste, dar conține și accente tradiționale grecești – precum măslinul adus special din Grecia și care reprezintă elementul central al restaurantului din București. În același timp, bucătăria este deschisă și vă permite să urmăriți toate etapele realizării meniului dumneavoastră.

Echipa LNKO vă așteaptă cu drag pentru a vă recomanda specialitățile zilnice sau preparatele tradiționale ce compun meniul restaurantului sau pentru a vă povesti despre cum sunt gătite cele mai bune mâncăruri grecești.Facebook: www.facebook.com/LNKO-Souvlaki-Grill

Web: http://lnko.gr/en/
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "LNKO Souvlaki & Grill"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat