LOUIS PURPLE in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0374 04.04.14
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "LOUIS PURPLE"

LOUIS PURPLE oferă exact ceea ce lipsea din garderoba bărbatului: piese vestimentare pret-a-porter sau made-to-measure (la comandă) ce se remarcă prin calitate, design modern și o deosebită atenție asupra detaliilor, la prețuri accesibile.

LOUIS PURPLE are în spate o generație de croitori francezi care au inventat în anii `80 serviciul made-to-measure. Astăzi, grupul din care face parte LOUIS PURPLE, prin alăturarea expertizei italienesti și a celei franceze, atinge rezultate remarcabile: este lider pe piața de costume masculine din Franța și produce 750.000 de costume pe an, pentru 32 de țări.

Linia ready to wear a brandului LOUIS PURPLE include atât articole business și smart casual, cât și ținute pentru ocazii speciale. Zona de made to measure oferă bărbaților sofisticați exact ceea ce au nevoie: posibilitatea de a-și scoate în evidență latura elegantă și rafinată. Și, pentru ca ținuta să fie impecabilă, LOUIS PURPLE propune și o gamă completă de accesorii care să o desăvârșească. Modele variate de butoni, batiste, papioane și eșarfe sunt disponibile în magazinele LOUIS PURPLE din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

LOUIS PURPLE încurajează păstrarea eleganței aparte a stilului masculin, având un portofoliu de ținute complete, potrivite pentru orice ocazie.
Categorie: Haine barbatesti
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "LOUIS PURPLE"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat