Magazinul Victoria

4.8
10 voturi / 14 pareri
Adresa:
Calea Victoriei nr. 17 Bucuresti
Telefon:
3148 58.43.13
Modifica date de contact

Pareri despre "Magazinul Victoria" (14)

daian_ioana pe 31.03.2010 (14:08)

La parterul acestui magazin vei gasi cu singuranta bijuteria cautata, de orice tip ar fi ea. Fie din aur, argint sau simplu gablont, vei petrece ore in sir in admiratia modelelor, care mai de care mai originale. De multe ori mi s-a intamplat sa intru cu gandul sa ajung la raionul de haine, de la et.1, fapt ce nu s-a mai intamplat, fiind prinsa la parter, pierduta printre atatea standuri cu bijuterii. Exista si multe bijuterii recomandate mamelor sau bunicilor noastre, din argint cu pietre semipretioase, prelucrate atat in mod traditional cat si prin diverse asocieri de pietre la care poate nu ne-am fi gandit niciodata.

mibo1 pe 23.04.2010 (20:50)

Am avut intotdeauna de unde sa aleg cand mi-am dorit ceva de incaltat, din magazinul Victoria

kpshunik pe 24.04.2010 (18:47)

magazinul victoria este un magazin complet unde poti gasi multe firme renumite si nu numai.... in general aici gasesti numai produse de calitate si nu de putine ori am fost clienta a magazinului victoria ....
incaltaminte de la magazinul victoria am cu duimul si sunt extrem de multumita de achizitiile mele facute aici .....
recomand tuturor fetelor magazinul victoria atat pentru incaltaminte cat si pentru haine si bijuterii si obiecte de arta.

pupisori pe 25.04.2010 (21:32)

De mica stiu acest magazin de pe vremea in care mama facea cumparaturi de la ei. Am crescut si am inceput eu sa imi fac cumparaturi de aici in special atunci cand sunt invitata la nunti pentru ca aici gasesc mereu haine si pantofi deosebiti care se potrivesc acestei ocazii!!!!!!

modificat de pupisori pe 12.05.2010 (17:30)

vlad_graphix pe 26.04.2010 (20:08)

Din magazinul victoria mi-am cumparat pantofii pe care i-am purtat in clasa a 12-a la sfarsit de an. Au fost la un pret acceptabil pe vremea aia si stiu ca m-am simtit confortabil in ei desi am stat incaltat cel putin 7-8 ore!

angelicutz pe 10.05.2010 (14:17)

Mergeam des la acest magazin cu parintii cand eram mica.Intr-adevar gasesti aproape orice intr-un singur loc.Ok magazinul!

miuta pe 11.05.2010 (10:54)

Din acest magazin mi-am cumparat rochia de mireasa, dupa zile intregi de cautari prin toate magazinele - tip "sirena", care la acea vreme era greu de gasit.. Rochia a fost exact asa cum mi-am dorit, de fapt fetele de acolo mi-au facut-o dupa modelul expus si ales de mine, din materialul pe care eu l-am ales si cu mici modificari fata de modelul expus. Rochia a fost gata la data stabilita, iar pretul a fost mai mult decat decent.
Din Magazinul Victoria mi-am cumparat si pantofii de nunta, aurii, deosebiti si foarte comozi, desi cu toc foarte inalt.

roxanamireladumitrascuta pe 13.05.2010 (11:33)

De la magazinul Victoria mi-am cumparat rochia de mireasa...Dupa indelungi cautari la toate magazinele de profil, inclusiv pe Lipscani, unde se gasesc sute de rochii, am gasit rochia mult-visata:alba, decoltata si nu prea incarcata cu volane si volanase!
Pentru ca imi era un pic prea lunga, am modificat pe loc rochia , si de aceea recomand acest magazin pentru toate viitoarele mirese!

daian_ioana pe 16.08.2010 (17:53)

Parfumeria de la parterul acestui magazin, fostul "Lafayette", din timpul cand Bucurestiului i se spunea Micul Paris, a fost pentru mine multi ani ca pestera lui Ali Baba: aduceau cele mai noi parfumuri lansate, ofereau mostre, vanzatoarele erau amabile...

Timpul a trecut, a aparut concurenta, iar parfumeria a decazut. Desi nu sunt deloc ocupate, nici nu-ti vine sa le intrebi nimic, dar nici vanzatoarele nu s-ar deranja sa afle de ce-ai intrat in magazin... Cat despre mostrele gratuite...parca nici nu au auzit vreodata de ele!

bucurestean pe 19.12.2010 (08:20)

comentariile despre acest magazin, parca sunt scrise de angajatii magazinului

e singurul mare magazin din bucuresti care nu are site propriu si, de asemenea, nu are personalitate, gasesti de toate pentru toti la preturi, desi lipsesc produsele de firma.

conta pe 12.01.2011 (10:58)

Mi-am luat in luna decembrie o rochie pentru revelion din acest magazin, pretul a fost rezonabil avand in vedere ca mi s-a facut si o reducere, doamna care vindea a fost foarte amabila si mi-a prezenta mai multe modele si m-a ajutat sa ma hotarasc.

delu pe 09.06.2011 (10:21)

mi-am luat cel mai frumos covor, de la etajul 5....incantator,superb.....lana si niste culori ...uau....exista o singura firma pt amenajari interioare, insa aici gasesti tot ce ai nevoie. Si am primit atatea sfaturi utile despre ingrijirea covoarelor de la dna Sica...o adevarata experta. Mergeti si nu va va parea rau !

XYZ pe 04.10.2012 (01:50)

Nimic !!! Cladirea in exterior, poate...

Mag. invechit, inghesuit,vanzatori ca si
(asazisii "patroni") fara spirit comercial,
profitori si delasatori (cu mici exceptii pe ici colo), se vede ca "manageriatul" ???!!
e de ...Bip! Bip! Bip! de X ori Biiiiip!
CONCLUZIE: Magazin de mahala pt.ca
omul sfinteste locul, si de unde nu e....

miha pe 04.08.2013 (19:48)

In primul rand, mirosul magazinului de mucegai, egrasie, umiditate. Vanzatoarele nu sunt amabile. La un magazin, din cauza ca nu am vrut sa probez o rochie la care ma uitasem, vanzatoarea nici nu mi-a mai raspuns la salut. Aurul, e mai ieftin, dar modelele sunt butucanoase, vechi. Atat face manopera. Si da, ar fi fost util un site.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Magazinul Victoria"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat