Max Bet in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0725 35.46.32
Email:
office@ro.maxbetgroup.com
Modifica date de contact

Descriere "Max Bet"

Lider de piață în industria jocurilor de noroc tip slot machine, conform clasamentelor de specialitate, Max Bet, oferă clienților cea mai înaltă clasă de servicii de gaming și entertainment în cele mai spectaculoase locații din România.

în cele peste 90 locații din toată țara, Max Bet operează mai mult de 4.500 de echipamente de joc furnizate de cei mai mari producători la nivel global, pe care le diversifică anual cu ultimile apariții tehnologice din domeniu.

Obiectivul Max Bet este să ofere experiențe memorabile pentru toți clienții și în toate categoriile de locații, de la cele stradale până la cele high class situate în cele mai mari centre comerciale din țară.

În locațiile din AFI Palace Cotroceni și AFI Palace Ploiești, locații high class, Max Bet vă întâmpina într-o atmosferă prietenoasă și electrizantă cu o varietate de evenimente săptămânale și lunare având invitați de renume din show bizz-ul românesc.

În oricare din locațiile Max Bet, personalul profesionist este în permanență la dispoziția clienților, oferind informații clare și complete asupra tuturor serviciilor și categoriilor de premii, jackpoturi locale și extinse, campanii promoționale, sistem Bonus Club etc.

Pe lângă câștigurile care vă așteaptă la Max Bet, puteți vizita oricând orice sală de jocuri fie pentru a vă relaxa într-un cadru intim și confortabil, fie pentru a vă distra împreună cu prietenii.
Categorie: Cazinouri
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Max Bet"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat