McDonald's

3.7
3 voturi / 2 pareri
Adresa:
Calea Rahovei, nr. 291 Bucuresti
Telefon:
021 404.80.11
Web:
http://www.mcdonalds.ro/
Modifica date de contact

Program "McDonald's"

Luni - Duminica: 07.00 - 24.00 Modifica programul

Descriere "McDonald's"

Cel mai cunoscut restaurant de tip fast-food din Romania.
Fiind situat intr-o zona cu trafic rutier intens linia de servire Drive-Thru este foarte solicitata si apreciata de catre participantii la trafic. Restaurantul are o locatie inedita pentru sarbatorirea zilei de nastere: un tramvai. "Tramvaiul fermecat" este foarte spatios si special amenajat pentru copiii participanti la petrecere: loc de joaca, oglinzi amuzante, tabla magnetica, lumini si decoratii speciale si este dotat cu instalatie de aer conditionat. Restaurantul are o terasa foarte spatioasa chiar in apropierea spatiului de joaca. Locul de joaca pentru copii este amplasat in afara restaurantului si este constituit din tobogan. Clientii isi pot parca autoturismele, pe perioada vizitei in restaurant, in parcarea spatioasa a restaurantului. Pentru cei interesati sa vada ce se intampla "dincolo de tejghea" se pot organiza tururi de restaurant ce vor fi programate si realizate de catre hostesse.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Pareri despre "McDonald's" (2)

miramira pe 03.03.2010 (14:48)

Este un loc bun de popas in drum spre casa, imi place sa-mi iau desertul la pachet, inghetata cu caramel. Aici am amintiri frumoase, am luat masa cu actualul meu sot atunci cand ne-am cunoscut si este momentul de care cu drag imi amintesc. Ca si locatie este perfecta deoarece se afla chiar in intersectie unde un flux continuu de oameni se perinda urcand dintr-un traseu in altul sau pur si simplu iesind din Liberty Mall si intrand la McDonald's pentru o gustare.

Nicoleta pe 07.10.2015 (14:19)

Tocmai am cumparat niste produse si am intrebat daca mi s-au pus toate, mi sa spus ca da !!! Am ajuns la birou si am lasat o colega nemancata.
Mentionez ca avem biroul la Darasti-Ilfov

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "McDonald's"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat