Medical SPA ProEstetica

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Tudor Stefan 38-40, et.4, sect.1 Bucuresti
Telefon:
021 230.59.20, 0731 12.01.42
Web:
http://www.proestetica-spa.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Medical SPA ProEstetica"

Luni-Vineri 09.00- 20.00 Modifica programul

Descriere "Medical SPA ProEstetica"

Medical Spa ProEstetica este un centru de Dermatologie, Epilare definitiva, Remodelare corporala, Fitness, Masaj si Cosmetica profesionala. Medical SPA ProEstetica face parte din grupul ProEstetica ( Drs. Dana Jianu si Stefan Jianu).

De ce Spa Medical?...Pentru ca toate tratamentele depasesc in complexitate ingrijirile dintr-un centru Spa de relaxare si terapie prin apa, desfasurandu-se sub atenta supraveghere a unei echipe de profesionisti: medici, kineto-terapeuti, maseuri si esteticiene.

ProEstetica, deja binecunoscuta drept una dintre clinicile cu renume in chirurgia estetica din tara si-a extins aria de activitate prin centrele de tip Medical Spa (www.proestetica-spa.ro). Primul dintre ele este situat chiar in incinta Clinicii si raspunde dorintelor de intretinere pre si post chirurgicala ale pacientilor sai, dar si acelora care nu au nevoie, sau nu indraznesc inca sa apeleze la o astfel de metoda. Acest nou concept se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor, persoanelor tinere cat si celor mature.

Un loc special il ocupa programele Pilates pentru pregatirea fizica a femei insarcinate si cele pentru recuperarea supletii proaspetelor mamici.
Categorii: Ingrijire piele, Masaj, Spa
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Medical SPA ProEstetica"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat