Medsana Primaverii

4.5
3 voturi / 9 pareri
Adresa:
Bulevardul Primaverii Nr. 9 Bucuresti
Telefon:
021 408.78.00
Fax:
021 402.80.76
Web:
http://www.medsana.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Medsana Primaverii"

Inca de la deschidere, in 2005, Centrul ofera toate serviciile medicale la aceleasi standarde inalte de calitate si operativitate specifice clinicii Medsana.

Rezolvarea cat mai rapida si eficienta a problemelor de sanatate cu care se prezinta clientii clinicii necesita rapiditate si eficienta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor, obiectiv la care contribuie si faptul ca mai mult de jumatate din analizele efectuate primesc rezultatul in aceeasi zi cu recoltarea. Medsana este una dintre putinele clinici private din Bucuresti care ofera clientului acest avantaj, care se datoreaza managementului si dotarii tehnologice a laboratorului propriu.

Accesul clientilor Medsana la toate specialitatile si investigatiile necesare in cadrul aceleiasi clinici, alaturi de rapiditatea si siguranta diagnosticului, permit atingerea nivelului de calitate si operativitate urmarit de Medsana Bucharest Medical Center.

Personalul medical si cel administrativ, pregatite la cele mai inalte standarde profesionale, depun toate eforturile ca problemele de sanatate ale clientilor centrului sa fie rezolvate operativ. Avand la dispozitie peste 15 cabinete medicale si spatii pentru imagistica dotate cu aparatura medicala de ultima generatie, personalul Medsana actioneaza cu respect si solicitudine in atmosfera specifica relaxanta a centrului, pentru cresterea nivelului de sanatate al clientilor nostri.
Modifica descrierea

Pareri despre "Medsana Primaverii" (9)

andruta_popa pe 24.05.2010 (15:36)

Am fost la centru Medical Medsana de la Opera. Mi-am fc un Babes Papa-Nicolau. te servesc frumos cu bombonele, sunt sociabili, profesionisti dar au pretul dublu pentru serviciul prestat (scapam cu 45 de lei la Hipocrat):)

virginiaelena pe 22.07.2010 (14:12)

Poate ca da dar la Hipocrat rezultatele nu iti dau rezultatele corect. crede-ma, am trecut prin asta!

Comenteaza
Jordan pe 25.05.2010 (10:58)

Merg o data pe an la ginecologie aici. Medicii imi recomanda ce analize sa fac (test HIV, analiza secretiilor vaginale, testul Babes-Papa Nicolau). Nu este aglomerat, nu trebuie sa stai la coada. Tarifele sunt ceva mai mari, consultatiile ajung si la 500 ron, iar lama 25 RON.

virginiaelena pe 22.07.2010 (14:16)

Sunt ok. Preturile sunt mari dar merita. Esti tratat foarte bine, nu te programeaza si mai stai inca 1 ora pe la usi, rezultatele ti le trimit pe mail sau fax daca doresti, nu ca in alte parti unde zici ca nici n-au auzit de asa "aparatura". Intr-un cuvant MERITA!

deaconu pe 08.09.2010 (15:19)

toate serviciile sunt la standerele la care te consideri ca pacient respectat

gloriastanciu pe 14.09.2010 (20:10)

sunt de acord cu virginiaelena, pretul este relativ, te costa mult mai mult un rezultat gresit dar ieftin. laboratorul este de exeptie (verificat de mine personal).

nu au contract cu casa de asigurari

anda D'or pe 02.02.2012 (14:11)

Eu voi ajunge mâine la ei - AU CONTRACTE cu SIGNAL IDUNA - firma germana de asigurari de viaţă....... probabil ca nu-si permit sa rişte !!!! ........ voi vedea maine cum este .... merci de informaţii !!!!

Comenteaza
mariana manea pe 06.12.2010 (03:02)

Medsana in Constanta ,nu este?Daca da,va rog un numar de telefon ,urgent.Multumesc

ancaelenalungu pe 25.01.2011 (22:20)

personal de exceptie , programari respectate, curatenie

preturi un pic mai mari

PRODAN SIMONA pe 19.11.2012 (22:19)

am fost la dna dr anca popa (ginecologie) o femeie exceptionala , vorbeste frumos, iti explca ce probleme ai,rabdatoare. te intorci cu drag la dansa. servicii medicale exceptionale.

gygy george pe 12.08.2013 (09:03)

buna ziua,,sant din drobeta tr severin,,,am inteles ca e o clinica foarte serioasa si medici pe masura,,asi dori sa ajung LA DL.DR.prof.alexandru blidaru,,o problema cu un nodul la sanul drept,,mai multe consultatii si analize am facut,,timisoara,craiova,severin,,,dar nimic concret,,cum pot sa ma programez,,cum se fac estirparile la noduli chirurgical,,cam care ar fi costurile,,,,multumesc

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Medsana Primaverii"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat