Mega Image

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Sos. Colentina, nr. 81 Bucuresti
Telefon:
021 240.26.80
Fax:
021 240.26.48
Web:
http://www.mega-image.ro
Modifica date de contact

Program "Mega Image"

Luni – Sambata: 08.00 – 22.00
Duminica: 08.00 – 21.00 Modifica programul

Descriere "Mega Image"

Mega Image se afla intr-un proces continuu de modernizare, urmand focusul companiei pe produse proaspete precum si pe diversificarea gamei de produse. Prin investitii continue in tehnologii performante, cum ar fi cuptoare pentru produse de panificatie, rotisoare de ultima generatie, noi tipuri de rafturi pentru o expunere cat mai eficienta a produselor, Mega Image continua dezvoltarea magazinelor sale pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai placuta clientilor.
La sfarsitul anului 2009 reteaua Mega Image cuprindea 52 de supermarketuri, din care 48 in Bucuresti (inclusiv Ilfov), unul in Ploiesti, si trei in Constanta, toate respectand linia impusa inca de la intrarea pe piata – calitate si servicii la cele mai inalte standarde sub garantia si semnul unei singure marci: Mega Image.
Categorie: Supermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Mega Image" (1)

mara pe 20.01.2016 (09:47)

Nu sunt atente la casa si ba te trezesti cu produse in plus pe bon,ba la raft au un pret iar pe bon altul,desi legea spune CLAR: cumparatorul plateste pretul AFISAT LA RAFT!
Majoritatea produselor au acelasi pret,SAU MAI MARE ca inaintea reducerii tva-ului,cum se explica asta?am bonuri de casa pastrate si daca le compar nu vad nici o ieftinre datorita tva-ului scazut si nici modificare pe bon care sa arate o scadere a totalului datorat acestui lucru!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Mega Image"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat