Mek Oriental Lounge

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Str. Tunari nr.15 - Zona Eminescu, sector 2 Bucuresti
Telefon:
0763 22.22.28
Web:
http://www.mek-lounge.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Mek Oriental Lounge"

"Am vizitat tărâmuri orientale. Unele dintre ele chiar şi de două ori. Am fost impresionat, nu voi nega, dar niciodată nu mi-am închipuit ceea ce urmează să vă povestesc.

Eram cu o prietenă, şi ne plimbam pe marginea unui rau, la apusul soarelui. La un moment dat, nişte sunete venite parcă din cer, umplură valea înroşită de ultimile raze de soare ce părăseau încet dar sigur orizontul. Am rămas ca împietriţi, fascinaţi de acele note divine, care s-au conturat într-o melodie ce a durat destul, dar parcă nu îndeajuns. Eram prea atras de linia melodică ca să mai observ reacţia prietenei mele. Când am ridicat capul am vazut o lacrimă învăluindu-i smaraldul ochilor. Oare ce ne impresionase atât de tare? Peisajul nu, pentru că în mintea mea tronau altele mult mai frumoase.

Nici melodia nu aş spune pentru că nici măcar nu mi-o amintesc. Apusul de soare? Vazusem sute până atunci. Au fost doar câteva clipe, dar mi-aş fi dorit ca emoţia momentului să dureze o veşnicie. Nu am găsit un raspuns la întrebarea mea, dar cu siguranţă ştiu că atunci mi-am descoperit pasiunea pentru tradiţiile şi obiceiurile orientale. Muzica şi instrumentele tradiţional orientale, cadânele şi al lor belly dance, delicioasele preparate, narghileaua, turbanul, cafeaua la nisip, arak-ul şi alte simboluri asemanatoare, m-au făcut curios să deschid poarta către cultura orientală. Iar in momentul în care am facut-o, mi s-a permis pătrunderea într-o lume mirifică, o lume parcă ruptă din basmele străvechi.

Şi tot atunci mi-a încolţit în minte deschiderea cafenelei MEK Oriental Lounge. Conceptul presupune ca Mek Oriental Lounge să fie mai mult decât o cafenea…să fie o experienţă, să fie o incursiune în tradiţiile orientale, dar care să atingă şi standardele high-class, cu care dumneavoastră, cei care veti da curs acestei invitaţii, sunteţi atât de obisnuiţi.

Tocmai de aceea ne adresăm tututror acelora care doresc servicii alese, celor care sunt în căutarea ospitalităţii cu care ne-au impresionat orientalii ori de cate ori le-am vizitat meleagurile, celor care caută muzica de calitate dar şi celor care caută ambianţa şi fascinaţia celor “1001 de nopti” la un nivel luxuriant."
Modifica descrierea

Pareri despre "Mek Oriental Lounge" (1)

Cristina pe 28.04.2012 (04:55)

Nimic!

Nu stiu ce prostie m-a indemnat sa merg acolo cu un voucher. Un platou de 4 persoane s-a dovedit o pacaleala uriasa! 4 aripioare (de porumbel) si 4 chiftelute din pasta de mici pe post de kebab, pe un pat de cartofi arsi, nu prajiti, alaturi de o salata acra de patrunjel, caci tabouleh nu era, un iaurt cu menta (de fapt fara menta, ca probabil era scumpa in cantitati prea mari) si sa nu uit..o salata de hummus, baltind intr-o zeama dubioasa, fara gust, fara noima. Toate aceastea abia daca erau pentru 2 persoane, ce sa mai zic de 4 :))
Puteti sa va convingeti cu ochii vostri in poza de mai jos ca nu spun prostii..
La toate astea, s-a adaugat un pret f mare pt acest platou de "4 persoane" si mai ales un tupeu si o lipsa a educatiei nemarginita a chelnerului care ne-a servit. nici macar nota nu vroia sa o aduca, ce si-o fi zis..ca ii cerem banii inapoi in loc sa il platim noi pe el..
noroc cu pozele care mai apar pe net (poze furate de la alte restaurante orientale sau chiar de la Excalibur), asa-si mai salveaza si ei aparentele! ca mancarea...tot proasta ramane. si scumpa!
http://img593.imageshack.us/img593/2204/img20120427202023.jpg

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Mek Oriental Lounge"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat