Meli Melo in Grand Arena Mall

3.3
5 voturi / 3 pareri
Adresa:
B-dul Metalurgiei, Nr. 12-18 Bucuresti
Web:
http://www.melimeloparis.ro/
Modifica date de contact

Program "Meli Melo"

L-D: 09.00 - 22.00 Modifica programul

Descriere "Meli Melo"

Shoppingul reprezinta cea mai buna solutie pentru a ne deconecta dupa o zi incarcata la birou sau pentru a scapa de atmosfera mohorata de afara. Ce alta terapie sa fie mai potrivita oare pentru noi, decat una care ne permite sa cumparam o multime de bijuterii si accesorii colorate si pline de viata? In magazinul online Meli Melo – Paris gasim toate produsele de care avem nevoie pentru a ne relaxa... chiar si pentru cinci minute in pauza de masa.
Modifica descrierea

Pareri despre "Meli Melo" (3)

vlad_graphix pe 26.03.2010 (23:50)

Da, observ ca nevasta mea este foarte revoltata pe bijuteriile de la meli melo cum ca ar fi prea scumpe si ca ar concura cu pretul unor bijuterii de argint, cand ele nu sunt realizate din metale pretioase.... eu ma bucur pentru ca nu sunt nevoit sa platesc si bijuteriile de la meli melo....bad meli melo, verry verry bad!!! AH, si sunt bucuros, meli melo grand arena se situeaza intr-o zona in care nu prea punem piciorul ;)) m-am scos

megutz pe 27.03.2010 (18:59)

la asa preturi, asa calitate..
:(
am aruncat multe 'bijuterii' de la ei, fiind departe grand arena de mine, am preferat sa le arunc decat sa mai bat drumul pana acolo.

elena_bisir pe 28.03.2010 (13:28)

Meli Melo are mereu lucururi interesante, eu am cateva bijuterii de mare efect de la ei...ideea este sa fi atent la ce cumperi si sa nu dormi cu ele. Pretul intr-adevar este cam piperat, dar daca stii ce vrei te poti incadra intru-un buget adecvat.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Meli Melo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat