Mirano in Grand Arena Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
B-dul Metalurgiei, Nr. 12-18 Bucuresti
Web:
http://mirano.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Mirano"

nfiintat in Bucuresti inca din 1991 , Mirano International s-a straduit sa castige pozitia de lider in mai multe segmente de piata , a reusit sa-si asume pozitia de lider in Romania prin angajamentul fata de clienti sai, oferind o gama larga de produse si o varietate de servicii. Are doua principale linii de investii COMERCIAL & IMOBILIARE.

MIRANO grup si-a lansat propriul brand MIRANO® la nivel national in prima faza din strategia de a construi un brand international,beneficiind de bunele relatii consolidate in reteaua de distributie din toata Romania; acest brand si-a gasit calea catre succes fiind prezent in cele mai importante centre comerciale din Romania. Astazi Mirano® este absolut cel mai bine vandut brand din Romania avand cea mai mare cota de piata in acest domeniu.

Dupa succesul din Romania, Mirano a inceput o noua aventura peste granita, in Bulgaria.Inarmati cu incredere, planuim sa incepem o noua poveste de succes. Deja am inaugurat primul magazin in cel mai important centru comercial din Sofia, Paradise Center.Acesta este doar primul pas dintr-o lunga calatorie ce ne asteapta, si pe care o vom parcurge in aceiasi maniera, dupa aceleasi principii.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Mirano"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat