MMG International

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Floreasca 65A Bucuresti
Telefon:
0744 54.13.55
Web:
http://www.mmginternational.ro/...
Email:
CV@mmginternational.ro
Modifica date de contact

Descriere "MMG International"

MANAGEMENT SOCIAL ŞI ATITUDINI CULTURALE:
Special creat pentru managerii străini ce lucrează în România, formarea profesională vizează adaptarea acestora la lucrul cu echipele formate din colaboratori români.

Managementul pus în practică în ultimii ani de către marile instituţii şi corporaţii internaţionale s-a impus ca un model universal. Cu toate acestea, rezultatele diferă dintr-o zonă într-alta a lumii, ba chiar de la o ţară la alta. Rămâne în sarcina managerilor străini să îşi adapteze metodele de lucru la specificităţile spaţiului cultural în care lucrează.
NOTĂ: Formarea profesională se desfăşoară într-o limbă străină

MANAGEMENT

Dacă organizaţiile ar fi angrenaje mecanice complexe iar oamenii piese din aceste angrenaje, nu ar fi nevoie de cursuri de management, ci de ingineri de întreţinere!
Însă ştim cu toţii că nici organizaţiile nici oamenii nu sunt maşini perfecte şi fără greşeală. Şi mai ştim că organizaţia depinde de oamenii din interiorul ei cel puţin în aceeaşi măsură în care oamenii depind de puterea organizaţiei.
Cursurile de management MMG International caută să creeze în manageri acele aptitudini care permit coordonarea grupurilor de oameni şi gestionarea de activităţi şi obiective.

COMUNICARE INTERPERSONALĂ

Succesul unei companii nu depinde numai de serviciile şi/sau produsele pe care aceasta le oferă clienţilor, ci este în mare măsură legat şi de felul în care angajaţii lucrează împreună pentru a realiza obiectivele companiei.

LIMBI STRĂINE DE SPECIALITATE„Dacă un om nu vorbeşte nici o limbă străină, înseamnă că nu îşi cunoaşte bine nici propria limbă." (Goethe)

Cursurile de limbi străine ale MMG International vă învaţă mai mult decât o limbă străină. Ele vă învaţă în primul rând despre comunicare, despre cultura mediului de afaceri din afara României şi vă transmit de asemenea toate elementele necesare pentru comunicarea de afaceri, în domeniul ales de dvs. şi în contextele descrise de dvs.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "MMG International"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat