Mood Spa

5.0
7 voturi / 9 pareri
Adresa:
Str. Benjamin Franklin 16, etaj 1, Sector 1 Bucuresti
Telefon:
021 321.27.57
Web:
http://www.moodspa.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Mood Spa"

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sambata - Duminica: 9:00 - 17:00 Modifica programul

Descriere "Mood Spa"

Multi spun ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter... Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.

Fie ca iti doresti o coafura noua, o alta culoare a parului, un masaj de remodelare corporala sau un simplu ritual de relaxare, specialistii nostri vor sti intotdeuna cum sa faca sa te simti bine. Ei stiu ca frumusetea ta tine, in primul rand, de stare. Iar starea ta de bine este preocuparea lor.

La Mood Beauty Center beneficiati de servicii complete de par, manichiura, pedichiura, tratamente faciale, terapii corporale. Frumusetea inseamna stare. Stare de bine.
Modifica descrierea

Pareri despre "Mood Spa" (9)

klaudya.k pe 09.02.2010 (15:33)

merita nota 10 cu felicitari ! am fost super multumita de serviciile oferite si de comportamentul ireprosabil al personalului !

snicol24 pe 10.02.2010 (14:10)

e foarte frumos, recomand

ralucagas pe 24.02.2010 (10:42)

Preturi accesibile, locatie foarte buna! Un salon de recomandat!

queensoft pe 01.03.2010 (22:35)

Foarte bun, l-as recomanda tuturor prietenilor.

ioana pe 09.06.2010 (11:47)

buna tuturor,
Nu imi sta in obicei sa fac comentarii pe site-uri insa chair m-au intrigat atatea pareri de bine despre acest salon; personal cred ca sunt prietenele patronilor sau chiar angajatii; altfel nu-mi explic aceste note de 10 si aceste pareri. Eu am fost de 2 ori la acest salon si nu este de recomandat. Locatia este intr-adevar centrala si spatiul mare dar ATAT. In rest...dezastru...preturile sunt extrem de mari - ele se afiseaza initial si par mici dar daca faci serviciul complet te costa mai mult decat la orice salon de lux din Bucuresti...serviciile sunt slabe mai ales la sectiunea vopsit/tuns....nu va vopsiti si nu va tundeti la acest salon, in rest o mani/pedi va puteti face fara probleme (daca aveti bani de dat in plus)...daca vreti detalii concrete sunt gata sa va povestesc.

Lilu pe 02.03.2011 (10:09)

Nimic

Am mers la salon cu un voucher. Serviciile execrabile: nu aveau locuri in preajma sarbatorilor sau zilelor de 1/8martie desi sunasem cu mult timp inainte (m-am multumit cu o data disponibila si mi-am luat concediu sa merg), voucherul includea masaj capilar-nu am primit asa ceva (spalat toata ziua), m-au tras de par cu ura (parul ud incurcat de la spalat este mai fragil si am si firul subtire-merg regulat la salon si nu patesc asa ceva). In concluzie, am fost tratata urat de parca imi faceau un serviciu gratis. Scopul voucherului trebuia sa fie atragerea altor clienti. La mine nu mai poate fi vorba de asa ceva (imi facusem tot la ei in aceeasi zi programare la cosmetica si bineinteles ca nu am mai ramas). Scuze pentru eventualele greseli de exprimare sunt un pic suparata.
P.S. Preturi foarte mari comaparativ cu ale altor saloane.

ana maica pe 08.04.2011 (15:20)

eu sunt clienta permanenta in saloane. am fost si aici, de cateva ori chiar. pot sa va spun ca nu e ieftin, intr adevar, dar in nici un caz nu are preturile saloanelor de "lux". am fost la masaj, manichiura si tuns. tot ce pot sa va spun, fara sa intru in detalii, e ca dupa ce am vazut multe, multe saloane, asta mi se pare super ok.

intr adevar, in preajma sarbatorilor de iarna si eu mi am facut mai greu programare.

Cornelia End pe 01.08.2016 (23:33)

Fetele sunt minunate, insa cel mai mult m-a impresionat Oana de la coafor.Daca vreti o schimbare radicala de look apelati cu incredere la ea. E cea mai buna stilista pe care am intalnit-o pana acum!

Iuli pe 07.10.2016 (17:55)

Oana este foarte talentată la tuns ;)
O recomand

prețuri foarte mari (170 lei spălat+tuns+coafat)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Mood Spa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat