Mothercare - Dorobanti

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Radu Beller 3-5 Bucuresti
Telefon:
021 208.97.40
Fax:
021 208.97.45
Web:
http://www.mothercare.com/
Modifica date de contact

Descriere "Mothercare - Dorobanti"

Cu peste 700 de magazine in toata lumea, la Mothercare va asteptam sa descoperiti acest proces minunat, frustrant, hilar, serios, obositor, recompensator numit “a fi parinte”. Suntem aici pentru dumneavoastra pentru orice aveti nevoie incluzand ajutorul nepretuit si sfaturile ce vin cu o experienta de peste 40 de ani in furnizarea de produse atat pentru mamici si copii.

Brandul nostru a luat fiinta in Marea Britanie in ideea de a oferi parintilor si viitorilor parinti locul unde, la o singura oprire si achizitie vor gasi cea mai buna calitate si cele mai inovatoare produse pentru copiii lor.

Ajutorul pe care il aduce Mothercare este valorificarea nevoilor si asteptarilor parintilor in ceea ce ii priveste pe copiii lor, folosind produse ce reprezinta o sinergie a bunului design, a unei inalte calitati si a celui mai bun raport calitate-pret.

Mothercare intelege atat partile pozitive cat si cele negative ale procesului parental si se straduieste sa faca cel mai bun parinte din orice mama si tata , oferindu-le copiilor cel mai bun start in viata.
Modifica descrierea

Pareri despre "Mothercare - Dorobanti" (2)

Pana Iuliana pe 03.10.2010 (11:02)

Din pacate sunt dezamagita, cand am cumparat toata lumea zambitoare ca doar aduceam profit, cand am mers cu un produs deteriorat brusc au fost reticenti

Faptul ca nu au schimbat produsele praste calitativ si cu defecte dar o vor face dupa ce vor fi sesizati de OPC , eu personal am facut reclamatie dupa ce am fost la ei si nu au rezolvat problema

irina pe 21.09.2012 (12:20)

magazin f.f.f. se aplica taxa pe snobism magazin pt. PARVENITI

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Mothercare - Dorobanti"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat