Mothercare in Plaza Romania

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Bulevardul Timisoara nr. 26 Bucuresti
Telefon:
021 317.47.75
Fax:
021 317.47.03
Web:
http://www.mothercare.com/
Modifica date de contact

Descriere "Mothercare"

Cu peste 700 de magazine in toata lumea, la Mothercare va asteptam sa descoperiti acest proces minunat, frustrant, hilar, serios, obositor, recompensator numit “a fi parinte”. Suntem aici pentru dumneavoastra pentru orice aveti nevoie incluzand ajutorul nepretuit si sfaturile ce vin cu o experienta de peste 40 de ani in furnizarea de produse atat pentru mamici si copii.

Brandul nostru a luat fiinta in Marea Britanie in ideea de a oferi parintilor si viitorilor parinti locul unde, la o singura oprire si achizitie vor gasi cea mai buna calitate si cele mai inovatoare produse pentru copiii lor.

Ajutorul pe care il aduce Mothercare este valorificarea nevoilor si asteptarilor parintilor in ceea ce ii priveste pe copiii lor, folosind produse ce reprezinta o sinergie a bunului design, a unei inalte calitati si a celui mai bun raport calitate-pret.

Mothercare intelege atat partile pozitive cat si cele negative ale procesului parental si se straduieste sa faca cel mai bun parinte din orice mama si tata , oferindu-le copiilor cel mai bun start in viata.
Modifica descrierea

Pareri despre "Mothercare" (1)

Pana pe 10.03.2011 (09:45)

Mi-a placut cum am fost ajutata sa aleg cel mai util produs.

Nu mi-a placut calitatea produsului cumpara,t si anume un carucior usor, de vara, cumparat din mallul Plaza Romania. Se inchide foarte greu , rotile din fata se misca foarte greu, centura de siguranta este prea stramta ,si anume marimea max este mult prea mica si se deschide foarte foarte greu.
Stiu ca acest carucior are o garantie de un an .Daca este posibil as vrea sa il schimb cu un produs mai flexibil si mai usor de manevrat.
Astept un raspuns cu o eventuala rezolvare.
Multumesc anticipat.
Pana Stela

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Mothercare"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat