Mothercare in Bucuresti Mall

3.5
4 voturi / 7 pareri
Adresa:
Calea Vitan nr. 55-59 Bucuresti
Fax:
021 317.46.98
Web:
http://www.mothercare.com/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Mothercare"

Mothercare ştie că a fi părinte este minunat, amuzant, frustrant, obositor, cu satisfacţii şi nu este uşor să înţelegi aceste treceri de la o stare la alta! Aici veţi găsi marele ajutor de care aveţi nevoie, dar şi produse de cea mai bună calitate pentru copii şi mamele lor: haine, jucării, accesorii. Cu o combinaţie de design exclusivist, calitate superioară şi preţuri acceptabile, Mothercare le oferă bebeluşilor cel mai bun început de viaţă
Brandul nostru a luat fiinta in Marea Britanie in ideea de a oferi parintilor si viitorilor parinti locul unde, la o singura oprire si achizitie vor gasi cea mai buna calitate si cele mai inovatoare produse pentru copiii lor.

Ajutorul pe care il aduce Mothercare este valorificarea nevoilor si asteptarilor parintilor in ceea ce ii priveste pe copiii lor, folosind produse ce reprezinta o sinergie a bunului design, a unei inalte calitati si a celui mai bun raport calitate-pret.

Mothercare intelege atat partile pozitive cat si cele negative ale procesului parental si se straduieste sa faca cel mai bun parinte din orice mama si tata , oferindu-le copiilor cel mai bun start in viata.
Modifica descrierea

Pareri despre "Mothercare" (7)

CICU JANINA pe 01.10.2010 (09:12)

Am cumparat ieri de la acest magazin ,din Vitan Mall.Sunt foarte dezamagita de angajatii de aici.Am ales sa cumpar o pereche de botosei, care costau 59 ron,la casa cand am ajuns mi-au cerut 85 ron.Dupa ce le am atras atentia ca pretul de pe toate etichetele este 59,vanzatoarele nedumerite de incompetenta lor si in principal o domnisoara foarte obraznica,care nu are ce cauta acolo ca angajata , in cazul in care isi doresc sa atraga clientela si care se numeste Băluţă,mi-a spus ca eu sunt de vina ca le-am dat banii.E posibil asa ceva?ca sa nu mai zic ca am mai asteptat 10 minute sa-si regleze incompetenta cu diverse hartii in care eu a trebuit sa-mi dau datele personale si sa semnez,de parca era greseala mea.Intr-adevar, eu am gresit ca am mai cumparat de aici.Aceasta Baluta mi-a aruncat la sfarsit punga cu ce cumparasem si " a omis" sa-mi dea restul corect.

ancaelenalungu pe 22.02.2011 (21:58)

hainute foarte frumoase pt.baieti sinfetite

preturi cam mari

janette26a pe 28.02.2011 (14:10)

Magazinele Mothercare, au produse de buna calitate pentru bebelusi, copii şi mamici : hainute, jucărioare si diverse accesorii. Sunt foarte incantata de gama variata de hainute si jucarioare pentru baietei.

preturile cam maricele

cam13 pe 03.03.2011 (15:46)

Nu am luat multe, dar anul trecut cand Matei era bebe, i-am luat 2 pijamale de vara cu totul in culori foarte vesele. Pe ele scria ca sunt pijamale, dar erau atat de frumoase ca eu l-am purtat toata vara cu ele. Calitate foarte buna.

Preturi mari.

stroevivi pe 13.03.2011 (11:29)

au absolut tot ce ai nevoie pentru bebe imediat dupa nastere,diversificare de lucruri si culori,produse frumoase

preturi destul de mari

anculyny pe 13.09.2011 (22:21)

eu am cumparat de la aceeasi firma in grecia produse si sunt multumita de calitate...si inainte sa nasc articole pt mine... si dupa ce am nascut pt bebelus....cel mai mult m-au amuzat suzetele care sunt.. Philips.....ha ha ha

imi pare rau ca angajtii nu vorbesc limba engleza...

Anca pe 17.02.2017 (10:46)

Comunicare la pamant. Numarul de telefon incorect.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Mothercare"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat