Motor Jeans - Carrefour Berceni in Carrefour Berceni

0.0
0 voturi / 3 pareri
Adresa:
Bulevardul Metalurgiei nr. 12-18 Bucuresti
Web:
http://www.motorjeans.ro
Modifica date de contact

Descriere "Motor Jeans - Carrefour Berceni"

Motor Jeans se adreseaza femeilor si barbatilor tineri, eleganti, metropolitani. Motor Jeans reflecta un stil de viata, simbolizand istetimea, calitatea, personalitatea, spiritul si energia lumii moderne.
Modifica descrierea

Pareri despre "Motor Jeans - Carrefour Berceni" (3)

Ramona Dragomir pe 20.12.2010 (14:12)

Buna ziua,
Dat fiind faptul ca nu am gasit un numar de contact, apelez la aceasta metoda pt a vi-l solicita, in timpul cel mai scurt posibil.

Am primit de la unclient al dvs o sesizare:
Numale meu este Mariana Bucur, si-n ziua de 12.12 i-am cumparat fiului meu un pulover de la Motor Jeans Berceni, din cadrul mall-ului Grand Arena. Le-am intrebat atunci pe vanzatoare in cat timp pot schimba produsul in cazul in care nu-i vine fiului meu. Mi s-a dat un termen de 15 zile. Ieri, 19 decembrie, I l-am facut cadou fiului meu cu ocazia zilei de nastere care este miercuri, 22.12. Pentru ca nu-i venea bine, in seara aceleiasi zile ( de 19 decembrie), am fost impreuna cu el la Motor Jeans pentru a returna puloverul si a-i cumpara altceva in loc, cu diferenta aferenta. Acolo, fetele, au inceput sa-l intoarca pe toate partile, desi se vedea clar ca nu a fost purtat, avea inca eticheta, si sa-mi refuze schimbarea din cauza unui defect aflat pe partea din spate a puloverului. Vanzatoarea a motivat ca ele controleaza absolut toata marfa in momentul primirii si ca nu vand produse cu defecte. I-am demonstrat contrariul, gasind, si alte lucruri care aveau defecte si pe care le-am fotografiat. In plus, cand i-am cumparat puloverul fiului meu, acesta a fost scos de pe manechin, fiind singurul care corespundea ca masura cu ceea ce aveam nevoie.
Vanzatoarele au luat legatura cu un supervisor- s-a recomandat Andi, care era la sediul din Baneasa, care mi-a explicat ca produsul nu poate fi schimbat din cauza ca defectul a aparut la mine, nefiind vandut asa, aceasta fiind politica firmei. Este o utopie si contravine clar legii protectiei consumatorului.

Am nevoie de un punct de vedere in vederea publicarii unui material in acest sens.

Astept vesti pana maine, marti 21 decembrie, ora 11.

Cu stima,

--

Ramona Dragomir-redactor Evenimentul Zilei
Tel-0722.675.917
0765.44.56.60
[email protected]
adresa: strada. Dimitrie Pompeiu nr.6, sector 2-Bucuresti

- pe 17.04.2011 (02:06)

D-na Monica Bucur,trebuie sa precizati ca urma constatarii defectului, vi s-a spus ca nu poate fi schimbat pe loc, ci trebuie trimis la Constanta, deoarece acesta este regulamentul.si tot atunci vi s-a mai spus ca noi verificam marfa la receptie de defecte,nu am spus ca nu sunt produse cu defect in magazin, pentru ca se intampla sa mai vina doamne plinute care nu incap in blugi si trag de fermoar pana il rup, de exemplu. Nu cred k v-a vorbit cineva urat sau a refuzat sa coopereze.

Florentina pe 23.10.2012 (11:36)

Buna ziua,

in data de 11 octombrie 2012, am vrut sa intru in magazinul Motor Jeans din Grand Arena si pentru ca era in jur de 7-7.30, am intrebat : "mai este deschis?" . Domnisoara respectiva a raspuns afirmativ si m-a invitat inauntru. Cateva minute mai tarziu, in timp ce inca ma uitam la marfa expusa (accentuez, "cateva minute"-nu a durat mai mult de 3-4 minute) domnisoara mi-a spus : "daca nu aveti de gand sa cumparati nimic, nu inteleg de ce mai stati in magazin", o reactie total neasteptata, mai ales ca nu intrasem, dupa cum am mentinat mai sus, decat de cateva minute. Am incercat sa schimb politicos cateva cuvinte dar dumneaei mi s-a adresat intr-un mod total nepotrivit de a trata un client. Nu as vrea sa detaliez aici modalitatea in care m-a dat afara din magazin doamna vanzatoare. Si unde mai pui ca eu chiar vroiam sa probez niste pantaloni. De ce s-a intamplat situatia respectiva? Cum procedeaza Motor Jeans in astfel de cazuri?

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Motor Jeans - Carrefour Berceni"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat