MTW Romania

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Sabinelor nr. 104 Bucuresti
Telefon:
021 411.64.02
Fax:
021 411.64.02
Email:
viorel.apetrei@headline.ro
Modifica date de contact

Descriere "MTW Romania"

Vanzari:
Tematica programelor de instruire a fost concepută pe baza situaţiilor practice cu care se întâlnesc constant angajaţii din vânzări. Cum putem să vindem mai mult? Cum ne pregătim vizita de vânzări? Care sunt fazele procesului de cumpărare? Prin ce diferă abordarea pentru conturile mari?
Cum putem grăbi sau influenţa cumpărarea? Ce cumpără clienţii? Cum stabilim relaţia de încredere cu prospecţii şi clienţii? Acestea sunt numai
câteva întrebări care îşi vor găsi răspunsul la cursurile de vânzări.
Programele sunt concepute pe două niveluri de experienţă şi sunt adaptate situaţiilor şi produselor specifice clientului.
Cursurile de management vizează zona operaţională, puterea şi capacitatea de a face lucrurile să se întâmple. Liderii carismatici trebuie dublaţi de hotărârea şi determinarea managerului care are obiective bine stabilite.
Atingerea acestor obiective se realizează prin:

* planificare riguroasă, pe palierele strategic, funcţional, operaţional
* managementul timpului
* delegarea de competenţe
* înţelegerea propriului rol şi a rolurilor celorlalţi în echipă, direcții pe care ni le propunem să le dezvoltăm pe larg în cadrul acestui curs.

Product Marketing :Cursurile de product marketing sunt destinate specialiştilor care vor să afle mai multe informaţii despre grupurile de clienţi ţintă, poziţionare, avantaj competitiv şi value proposition.

Pe parcursul celor două zile de training, cursanţii vor lucra în echipă, pe scenarii specifice industriei şi chiar companiei client, vor analiza studii de caz şi vor face prezentări interactive. Cum putem lansa sau susţine un produs? Ce trebuie să conţină un plan de marketing operaţional şi unul strategic? Acestea sunt numai câteva întrebări la care veţi primi răspuns de la traineri cu experienţă practică
Categorie: Cursuri diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "MTW Romania"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat