Muscle Maker Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Ana Davilla 37 sect. 5 Bucuresti
Telefon:
0731 48.06.23
Web:
http://muscle-maker.ro
Email:
office@muscle-maker.ro
Modifica date de contact

Descriere "Muscle Maker Center"

Muscle Maker redimensioneaza fitnessul prin utilizarea inovatoare a elementului cheie, inerent aplicabilitatii si anume : "uzul comprehensiunii". Este de stiut ca activitatea fizica dispune de parametri morfo-functionali corelativi dezvoltarii optime,atat la nivel senzorial cat si mecanic.Insa aceasta trebuie sa fie parte complementara in cadrul unui

program monitorizat de un personal specializat.Contributia este altfel obiectivului stabilit,dupa o evaluare premonitorie a starii de sanatate,evitand asadar complicatiile de ordin psiho-motor si homeostazic,dar si posibilia stagnare cu caracter antagonic randamentuui,ca urmare a unei inadapatari favorabile la stimul.

Propensiunea in plan fiziologic survine in urma abordarii de tip epistemic a fiecarei discipline in parte, promovate de Muscle Maker - si caracteristica principiului specificitatii. Intemeierea noastra se bazeaza pe experienta acumulata de specialistii Muscle Maker,ce isi dovedesc competenta prin rezultatele obtinute de-a lungul anilor in sportul de performanta.Continutul ideatic,lansat in proiectul de anvergura Muscle Maker,coroboreaza metodologii proprii de antrenament sustinute pe o arie cat mai larga de apetenti,ce isi doresc sa performeze la cel mai inalt nivel. Structurarea acestui continut este dezvoltata in acest registru paradigmatic pe criteriul interactiunii si interdisciplinaritatii umane cu spectrul miscarii. Motivational vorbind, subscriem unui demers orientat catre subiect,definindu-i obiectivul in cel mai scurt timp,ca mai apoi sa conlucram la devansarea scopului initial.
Categorie: Sali fitness
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Muscle Maker Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat