Musette - Calea Victoriei

5.0
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
Calea Victoriei nr. 114 Bucuresti
Telefon:
0372 71.19.07
Modifica date de contact

Descriere "Musette - Calea Victoriei"

Modifica descrierea

Pareri despre "Musette - Calea Victoriei" (4)

pupisori pe 25.04.2010 (22:30)

"Musette" este un magazin de incaltaminte foarte sic, feminina si sexy. Se adreseaza femeilor puternice, cochete si care isi doresc cu orice pret sa iasa in evidenta. Am vazut noua lor colectie si am ramas fara cuvinte. Este superba!!!

vlad_graphix pe 26.04.2010 (16:35)

Imi place mult magazinul Musette ale caror incaltaminti imi aduc aminte de gratioasa mea angora turceasca care se numea tot Musette. Toate femeile din familia mea se incalta de aici si stiu ca sunt foarte apreciate produsele voastre, de aceea acord nota maxima!

Rodion pe 20.06.2010 (00:41)

Marfa de calitate, nimic de zis, vanzatoare dragalase si sexoase dar in 2009 am vazut alergand pe jos un ditamai gandacul de bucatarie, negru ca Banel si rapid ca Usain Bold. Pe mine nu ma deranjeaza dar pe fete...luati masuri!

Anna Bizu pe 16.08.2013 (18:05)

Datorita angajatei firmei dumneavoastra Alexandra mi-am recapatat increderea in firma dumneavoastra . A raspuns cu promtitudine si profesionalitate cerintei mele desi ceea ce vroiam sa cumpar se terminase pe stocul magazinului.De cite ori vin in Romania cumpar cite ceva de la magazinele dumneavoastra si admir calitatea si linia produselor care o consider pe picior de egalitate cu cele din occident..Dupa o experienta neplacuta intr-un alt magazin din reteaua Musette , Alexandra a reusit sa sa ma multumeasca uitind de incidentul avut si fara sa renunt in definitiv la ce imi doream. Multumesc mult Alexandra

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Musette - Calea Victoriei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat