mycosmetics.ro

[ascunde]
Locatia nu a fost inca verificata de un administrator Eva City si din acest motiv este posibil ca anumite informatii sa fie incomplete sau incorecte.
0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Adresa - sediul social: str. Calea Vitan, Nr. 104, Bl.V42A, Sc.1, Ap.23, 031298 Bucuresti, Sect.3 Bucuresti
Telefon:
0771 41.21.53
Web:
http://www.mycosmetics.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "mycosmetics.ro"

luni-vineri, 08:00 – 17:00 Modifica programul

Descriere "mycosmetics.ro"

Cine suntem?

Mycosmetics.ro apartine M&L Comimpex Const SRL, unic importator si distribuitor pentru cea mai mare parte a produselor comercializate.

Promisiunea noastra este de a oferi clientilor nostri profesionalism si standarde inalte, rezultate ca urmare a experientei indelungate in domeniul produselor cosmetice, si a pasiunii fondatorilor. Oferta noastra este strans legata de cerintele pietei si de asteptarile clientilor nostri, care cred in calitate si siguranta la un pret optim. Scopul nostru este sa oferim produse competitive atat celor care cumpara produsele pentru a le folosi sau a le darui, cat si revanzatorilor si profesionistilor, cu care dorim un parteneriat pe termen lung, bazat pe incredere si seriozitate, si nu oportunitatea de a fi doar un alt furnizor.

Parteneriatul cu MyCosmetics reprezinta o investitie intr-un viitor sigur in ceea ce priveste furnizarea de produse de calitate, cu un design atractiv si modern, un raport optim calitate-pret si servicii profesionale, iar atitudinea pro-client, flexibilitatea, rapiditatea, spiritul inovativ, transparenta si corectitudinea ne definesc in relatia cu clientii si colaboratorii nostri.

Suntem activi pe piata cosmeticelor din Romania din 2006, iar experienta acumulata in tot acest timp ne ajuta sa evoluam si sa ne perfectionam pentru a asigura clientilor nostri tot ce este mai bun.

Produsele, din gamele Revers, Venita, Cote d’Azur, Vipera, Top Choice, Lorenay, Umbrella, Paint Glow, Nascita, Briconti, Elisee, etc provin in cea mai mare parte din Uniunea Europeana, din tari precum Polonia, Spania, Germania, Bulgaria, dar si din afara UE, cum sunt cele din Turcia, sau UK ; sunt in conformitate cu cele mai noi reglementari ale Comunitatii Europene si sunt insotite de toate documentele necesare comercializarii pe teritoriul Romaniei.

Distribuim aceste game de produse la nivel national, prin agentii nostri de vanzari sau prin comenzi on-line, prin flota proprie sau prin curier, catre clientii nostri revanzatori (magazine de cosmetice, distribuitori si comercianti en-gros); de asemenea, oferim aceleasi produse si direct catre clientii nostri finali, sau catre profesionistii din industria de Beauty (saloane cosmetice, make-up artisti).

Suntem permanent in cautare de noi clienti, colaboratori, distribuitori si agenti de vanzari, care sa ne ajute sa va putem facilita achizitia produselor indiferent in ce parte a tarii va aflati.
Categorie: Ingrijire piele
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "mycosmetics.ro"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat