Nest Restaurant & Tearasa

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Bulevardul Uverturii, nr. 106 Bucuresti
Telefon:
021 434.18.28
Web:
http://restaurantnest.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Nest Restaurant & Tearasa"

Restaurantul Nest, situat in Bucuresti, Blv. Uverturii nr. 106, Sect.6, va invita sa savurati, intr-un cadru intim si linistit, in acordurile subtile ale muzicii de buna calitate, preparate din bucataria internationala, si specialitati romanesti pregatite de bucatarii nostrii la cele mai inalte standarde.Restaurantul Nest, situat in Bucuresti, Blv. Uverturii nr 106 Sect.6, va invita sa savurati, intr-un cadru intim si linistit, in acordurile subtile ale muzicii de buna calitate, preparate din bucataria internationala, si specialitati romanesti pregatite de bucatarii nostrii la cele mai inalte standarde.
Modifica descrierea

Pareri despre "Nest Restaurant & Tearasa" (3)

lucilleif pe 18.05.2010 (15:50)

Restaurantul Nest este favoritul meu cand este vorba de un pranz rapid, cina romantica sau o masa cu prietenii si familia. La orele pranzului , intre 12 si 14 au chiar o reducere de 20% din totalul notei de plata. De ce imi place? In primul rand este in zona in care locuiesc. In al doilea rand raportul calitate pret este unul extrem de echilibrat. Personalul este bine pregatit si atent. Mancarea este destul de variata, ciorbite bune, salate, fripturi, dar si paste. La desert va recomand cele trei parfeuri, sunt absolut minunate. De curand s-a deschis si terasa, plina de verdeata, cu spatiu generos intre mese si o mica fantana arteziana.Si un punct foarte important, muzica este foarte discreta si nu se pun niciodata manele. Per total, este prima mea alegere cand ma gandesc sa ies in oras, un local dragut, necostisitor, familiar si cu mancare foarte buna.Sa nu uit, toaletele sunt impecabile si mi-a placut ca au facut toalete separate pentru terasa.

carina putineanu pe 29.09.2010 (18:50)

Foarte elegant,mancare delicioasa,servire intradevar impecabila.Toate sunt bune, dar exceleaza tortul.
Noi comandam numai de acolo pentru toate ocaziile noastre.Nu numai ca nu se pun manele,dar muzica este de mare calitate.

Nicoleta Popa pe 30.12.2010 (14:39)

Un restaurant la care revenim de fiecare data cu placere.....mancarea e deosebit de buna, servire ireprosabila si ambient placut. Recomand cu caldura..

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Nest Restaurant & Tearasa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat