Noblezza

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir, nr. 63, (zona Dorobanti-Floreasca) Bucuresti
Telefon:
0765 55.35.64, 0746 76.81.13, 0723 67.99.66
Web:
http://www.noblezza.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Noblezza"

Noblezza este primul “atelier de infrumusetare” din Bucuresti, dedicat rasfatarii tuturor simturilor.

Profesionistii din atelierul Noblezza nu sunt preocupati doar de ingrijirea aspectului exterior, ci doresc sa iti genereze starea de fullFEEL, adica optimismul, increderea si multumirea de sine de care ai nevoie pentru a face fata vietii agitate. Noblezza ofera o experienta unica, personalizata, menita sa desfate simturile cu ajutorul tehnicilor moderne, pentru a te simti cu adevarat implinita. Cromoterapia, meloterapia si aromoterapia vin in ajutorul tratamentelor oferite, reprezentand adevarati stimuli de relaxare.

Printre serviciile oferite se numara epilarea definitiva, ce foloseste cea mai noua metoda, neinvaziva pentru organismul uman, metoda SPL avansata celei cu Lumina Intens Pulsata, dar si servicii precum analiza corporala si faciala computerizata, microdermoabraziune, tratamente faciale cosmetic si anti-aging, masaj transdermic-dermocell, cavitatie-ultralipo, radiofrecventa, infrasauna uscata, presodrenaj limfatic, masaj roci vulcanice si bronzare organica.

Atelierul Noblezza are misiunea de a sprijini fenomenul de infrumusetare umana prin metode personalizate, unice si caracteristice fiecarui individ in parte si realizeaza acest lucru tratand fiecare persoana ca o entitate unica. Pune accentul pe personalizare si nu pe generalizare.
Modifica descrierea

Pareri despre "Noblezza" (3)

macri pe 14.06.2011 (10:01)

Am fost la acest salon si am facut 6 sedinte de drenaj limfatic si 6 sedinte de infrasauna uscata.Salonul este foarte dotat,spatios,curat,igenic si personalul de deservire foarte tanar ,instruit si amabil .

Preturile sunt cam mari ,desi iti dau posibilitatea sa iei pachetele si in rate.

bogdytudor pe 31.07.2011 (18:08)

absolut totul mi-a placut aici:aparatura performanta,angajati prietenosi ,curatenie ,preturi foarte bune

paulavl pe 21.09.2011 (21:34)

Servicii de calitate, curatenie, o echipa de profesionisti am intalnit la Noblezza. Recomand tuturor evelor care urmaresc calitatea.

Preturi mai mari dar servicii excelente.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Noblezza"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat