Office Shoes in Carrefour Militari

3.8
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Autostrada Bucuresti - Pitesti km 11.4. Bucuresti
Telefon:
0402 13.11.08
Web:
http://www.officeshoes.ro/
Modifica date de contact

Program "Office Shoes"

Luni - Duminica : 09.00 - 21.30 Modifica programul

Descriere "Office Shoes"

Office Shoes este considerat a fi unul dintre cele mai mari lanturi de magazine multibrand in sistem de retail din Sud-Estul Europei, in Romania fiind deschise 26 de magazine.

Ghidandu-ne in fiecare sezon dupa cererea pietei si din dorinta de a oferi consumatorilor ultimele tendinte in moda, dar si preturi corecte, am devenit distribuitori oficiali ai brandurilor de renume international : Skechers, Ecko Unltd., Zoo York, Caterpillar, Tommy Hilfiger, Hi-Tec, Bronx, Diesel, Heelys, Rocket Dog, K-Swiss, Lacoste, Kickers, Keds, Sugar, G-Star Raw, Rider, Grendha, Ipanema.

Fiecare brand ofera pantofi, ghete, cizme sau sneakeri, raspunzand astfel cerintelor complexe ale tuturor categoriilor de cumparatori, regasindu-se modele potrivite pentru orice tip de activitate.

Conceptul si imaginea fiecarui magazin sunt primitoare, fiecare brand este usor de identificat, iar modul de aranjare a pantofilor permite probarea acestora la discretie.
Modifica descrierea

Pareri despre "Office Shoes" (4)

kpshunik pe 24.04.2010 (16:23)

de foarte putine ori am ajuns in carefour militari insa acolo am intrat pentru prima oara intr-un magazin office shoes asta si pentru ca au foarte multe incaltari sport iar eu nu sunt adepta stilului sport ....
am observat insa ca au incaltari foarte comode cu model deosebit care mi-au atras atentia si care m-au facut sa imi dau seama ca am si eu nevoie de cateva zile in care sa imi odihnesc picioarele obosite de prea mult mers pe tocuri inalte de 12 cm ...
preturile sunt foarte bune si chiar nu am nimic de reprosat acestui magazin... imi place

pupisori pe 25.04.2010 (19:54)

Prefer sa cumpar de la "Office Shoes" numai in perioada reducerilor cand stiu ca atunci au preturile corespunzatoare produselor pe care le vand. De asa zisa noua colectie nici nu ma ating pentru ca practica niste preturi umflate cu pompa !!!!

vlad_graphix pe 26.04.2010 (20:37)

Produsele comercializate sunt cele pe care nu le gasesti la tot pasul, cel putin pana sa apara si la noi magazinul Tommy Hilfiger, de la ei imi cumparam adidasii insa acum exista acest magazin si pot sa compar preturile si sa imi dau seama ca in Office Shoes preturile sunt umflate artificial!

angelicutz pe 27.04.2010 (14:32)

Sotul meu este practic innebunit dupa brandurile Skechers si Tommy Hilfiger.Daca vrei ceva nou, original sau daca pui pe primul plan calitatea, trebuie sa te opresti in magazinele Office Shoes.Modul de aranjare a pantofilor permite probarea acestora la discretie.Preturile mi se par corecte.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Office Shoes"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat