Okaidi in Cora Lujerului

4.0
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Bulevardul Iuliu Maniu nr. 19 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Okaidi"

In realizalizarea creatiilor vestimentare se are in vedere in primul rand faptul ca juniorii nostrii îşi câştigă independenţa şi devin responsabili la o vârstă foarte fragedă; ei au nevoie să îşi exprime personalitatea. De aceea, Okaïdi a creat două branduri diferentiate pe varste: : Obaibi care se adreseaza micutilor de la 0 la 5 ani si care ne transpune in universul delicat al primilor ani din viata unui copil si Okaidi, o marca universala si creativa, pentru copii de la 2 la 14 ani.
Categorie: Haine pentru copii
Modifica descrierea

Pareri despre "Okaidi" (4)

dana pe 02.07.2010 (14:01)

super ne plac tare mult dar vreau sa stiu da ca au inceput reducerile va pupam

irinao pe 22.02.2011 (16:33)

Faptul ca este impartit in Okaidi si Obaibi, ce usureaza identificarea produselor. De altfel, pe pereti exista indicatori de varsta si de sex. Sincer, mi se pare cel mai ergonomic magazin pentru copii.

Preturile

lucioasa pe 23.02.2011 (23:07)

in primul rand gasesti tot ce ai nevoie pentru un copil nou nascut si in al doilea rand imi place ca sunt aranjate hainutele pe sex (baieteii la baietei si fetitele la fetite)

ceea ce nu mi-a placut este pretul care mi se pare un pic cam ridicat...dar avand in vedere ca in ciuda pretului tot cumpar de acolo, inseamna ca este ok.

cam13 pe 03.03.2011 (15:42)

Calitate da. Am luat o pereche de pantaloni de vara/ trei sferturi la un moment dat la reduceri (semnificativa reducerea chiar), pantaloni pe care baiatul meu i-a purtat 3 ani la rand, evident din ce in ce mai scurti(elasticul din talie este reglabil ceea ce apreciez foarte mult la niste pantaloni de baieti).

Preturile sunt intr-adevar foarte mari, dupa parerea mea.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Okaidi"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat