Optiblu in Carrefour Colentina

5.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Soseaua Colentina nr. 426-426A Bucuresti
Telefon:
0727 72.70.44
Web:
http://www.optiblu.ro
Modifica date de contact

Program "Optiblu"

Luni-Joi: 9:00 - 20:00
Vineri: 8:00 - 22:00
Sambata-Duminica: 8:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Optiblu"

In toate magazinele retelei Optiblu gasiti o atmosfera placuta, la care contribuie toate elementele implicate, de la dispunerea in raft a produselor si decoratiunile interioare, pana la atitudinea personalului de deservire si profesionalismul medicilor oftalmologi. Fiecare magazin Optiblu este o oaza de bun gust si relaxare, in care veti avea in mod sigur ragazul si dispozitia necesare pentru a face o alegere buna.
Calitatea produselor oferite este conditia necesara, dar nu si suficienta pentru satisfacerea consumatorilor.
La Optiblu stim ca va intereseaza nu numai ceea ce cumparati ci si felul in care o faceti. Achizitionarea unui produs de calitate este in sine o experienta pe care stim ca o putem face cat mai interesanta.
Prin extinderea rapida a retelei noastre de magazine, incercam sa fim cat mai aproape de dumneavoastra. Extinderea nu se face in detrimentul calitatii; toate magazinele noastre, atat cele plasate in incinta farmaciilor Sensiblu, cat si cele de sine statatoare, respecta aceleasi principii riguroase de functionare.
Va asteptam in oricare dintre magazinele noastre din Bucuresti si din tara, cu certitudinea ca veti gasi peste tot aceeasi ambianta calda si acelasi interes pentru preferintele dumneavoastra.
Pentru a afla adresa si programul de functionare al celui mai apropiat magazin Optiblu puteti folosi sistemul de cautare de pe site-ul nostru. Undeva aproape de zona in care locuiti, un magazin Optiblu va sta la dispozitie.
Modifica descrierea

Pareri despre "Optiblu" (2)

Ana-Maria pe 01.11.2010 (11:49)

Mi-a placut faptul ca au o gama variata de modele de ochelari pentru toate gusturile si nevoile fiecaruia. Port ochelari de 9 ani si cel putin 4 perechi din cele 11 pe care le-am purtat de-a lungul acestor ani, au fost achizitionate din acest magazin.

Atitudinea personalului fata de clientii nehotarati. Preturile destul de mari si mai ales faptul ca niciodata nu este domnul doctor prezent sau daca este...este ocupat, si de regula sta ocupat chiar si cateva ore.

cristina.eric pe 02.11.2010 (15:12)

Imi place ca au o gama variata de ramede ochelari, au mereu o promotie sau macar ceva de fidelizare a clientilor.

Destul de piperate preturile si doctorita de acolo nu e mereu disponibila pt consulturi, desi programul spune altceva.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Optiblu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat