Optiblu in AFI Palace Cotroceni

4.7
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea nr. 4 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Optiblu"

Optiblu din Afi Cotroceni, este un magazin de optica medicala unde se efectueza si consultatii optice pentru stabilirea dioptriilor si bineinteles comercializare de ochelari, lentile de contact, etc.
Personalul este foarte amabil. Am mers aici sa imi fac o parere despre ochelari: lentile, rame. dar si despre lentile de contact. Aici este zilnic un optician care acorda consultatii persoanelor care doresc sa achizitioneze ochelari. Locatia este draguta, v-o recomand cu caldura. La oftamolog nu am ajuns inca, dar se pare ca este imperios necesare. As dori un control complet:fund de ochi, tensiunea ochiului, stabilire dioptrii, etc. Poate am noroc sa castig voucherul !!!
Modifica descrierea

Pareri despre "Optiblu" (4)

Pnicoleta pe 23.10.2010 (00:05)

amabilitarea personalului

nimic

carmen76 pe 26.10.2010 (17:18)

aparatura de calitate

-

MARIALINA pe 27.10.2010 (10:37)

La Optiblu se fac consulturi doar pentru ochelari, nu si alte consulatii.
Este ok, preturile ochelarilor la fel.
In plus este bine ca daca achizitionezi ochelarii de la ei dupa consulatii, nu mai platesti valoarea consultului.
Sunt medici uni si se gaesc ochelari pentru toate gusturile.

Trifescu Vasdile pe 30.12.2012 (17:32)

Sunt total dezamagit de felul in care trtati relatiile comerciale cu clientii, in calitatea d-voastra de PRESTATORI DE SERVICII - si de URGENTA MEDICALA, in speta ochelarii de vedere ! Pe langa faptul ca am cumparat de la dvs., ochelari cu rame destul de scumpe, am si schimbat rame, care s-au dovedit nefiabile si daca l-am adus pentru schimbare in termenul de garantie, inca de pe data de 20.12.012, nu am primit ochelarii de lucru nici pan astazi !!! Nu inteleg ce inseamna acest tip de "prestatii", in care angajatii dvs., (din locatia de pe "Ion Mihalache" - langa Mega Image), imi comunica nonsalant, indiferent de cate vizite am facut in acest rastimp (pana la data de 28.12.2012), ca, citez - "nu a venit curierul" ! Oare sa depinda activitatea si intresul meu de curierul dvs., care nu mai vine !?
Asa ca, nu voi mai apela NICIODATA, la serviciile dvs., execrabile, insa va somez, ca pana pe data de 31.12., ora 13, sa-mi inmanati ochelarii !
Astept urgent instiintare in acest sens.
In caz contrar, voi considera atitudinea dvs., drept indolenta mnifestat in chip iresponsabil, motiv pentru care ma voi adresa OPC !
Cu salutari

Vasile Trifescu

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Optiblu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat