Optiblu in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
031 432.90.20
Email:
cotroceni@opticalnetwork.ro
Modifica date de contact

Descriere "Optiblu"

Cu o istorie de 11 ani, OPTIblu este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piața locală care oferă servicii medicale oftalmologice, determinări de dioptrii și adaptări la lentile de contact, precum și servicii de montaj. Misiunea OPTIblu presupune informarea clienților cu privire la importanța diagnosticării preventive a afecțiunilor oculare, dar și impărtăsirea interesului și a experintei cu privire la cele mai noi și cele mai moderne produse. OPTIblu oferă clienților săi o experientă unică, consiliere și consultații personalizate.

Toate opticile medicale OPTIblu sunt dotate cu aparatură modernă de ultimă generație și personal specializat reprezentat de opticieni, optometristi, medici oftalmologi și consilieri în vanzări, care beneficiază de instruiri periodice, formând o echipă competentă și profesională, care vă poate ajuta să găsiti produsele necesare nevoilor dumneavoastră.
În rețeaua OPTIblu găsiti o gamă completă de produse certificate, cum ar fi: ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare și accesorii.

OPTIblu este unic importator a mărcilor consacrate precum: Fendi, Celine, Gucci, Dior, Carrera, Pierre Cardin, OXYDO, Tommy Hilfiger, Boss Orange, Hugo Boss, Max&Co., MaxMara ,Polaroid, Hello Kitty, Titeuf, Tom Ford, Roberto Cavalli, Montblanc, Owlet, Owlet Plus, Polar, Pepe Jeans, Replay, Diesel, Click Vision, Themă, Montini, Life, Mainhattan, Iceberg, John Richmond, Moschino, Sisley, United Colours of Benetton, Missoni și Try.
Categorie: Optica
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Optiblu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat