Optinova in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0749 04.21.58
Email:
cotroceni@optinova.ro
Modifica date de contact

Descriere "Optinova"

OPTINOVA e prezentă pe piața oftalmologică din România de 24 ani, compania cu cea mai vastă experiență în domeniul opticii medicale.

O companie la a cărei bază se regăsește cultul calității și rafinamentului, oferă servicii complete: vânzarea de ochelari de vedere și ochelari de soare de la cele mai importante case de modă din lume, lentile de contact, soluții pentru întreținerea lentilelor de contact și accesorii, dar și posibilitatea efectuării de consultații oftalmologice în cabinete dotate cu echipamente de ultimă generație.

Toate centrele OPTINOVA sunt complet echipate cu aparatură de înaltă tehnologie pentru examenul oftalmologic, și o fabulousa selecție de ochelari de vedere și ochelari de soare, a celor mai cunoscuți designeri,desponibile pentru fiecare buget; Christian Dior, Carrera, Dolce & Gabbana, Boucheron, Calvin Klein, Gucci, Porsche Design, Rodenstock, Polo by Ralph Lauren, Lacoste, Silhouette, Swarovsky, Valentino, Fred, Versace s.a.

Magazinele OPTINOVA vă oferă la secțiunea lentile de contact întregul sortiment de produse al companiilor: Alcon, Bausch & Lomb și Cooper Vision.

OPTINOVA oferă experiența unică a unui mediu sofisticat, elegant și luxos, cu un spectru complet de servicii personalizate, cu echipamente tehnice deosebite și o atmosferă caldă și primitoare.

Totodată în toate magazinele Optinova veți beneficia de promoții, programe de fidelitate și pachete avantajoase!

Motto-ul OPTINOVA: ”Nimic nu este imposibil”.
Categorie: Optica
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Optinova"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat