Orsay in Liberty Center

4.8
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Calea Progresului nr. 151-171 Bucuresti
Web:
http://world.orsay.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Orsay"

ORSAY – THE FEMININE STYLE oferă femeilor interesate de modă outfit-uri feminine la preţuri rezonabile. Actuala colecţie diversificată şi individuală vă stă la dispoziţie. Femei din 17 ţări europene împart împreună cu ORSAY bucuria de a fi intotdeauna în pas cu moda. Colecţiile ORSAY oferă pentru orice ocazie un outfit potrivit. Colecţia City oferă outfit-uri de bun gust, atât pentru locul de muncă, cât şi pentru plimbări în oraş.

Casual impresionează printr-un Look trendy, lejer şi feminin pentru timpul liber, iar colecţia Party, rafinată, garantează o prezenţă deosebită seara.

Prin deschiderea noului magazin din Bucureşti, Orsay îşi extinde reţeaua până la 7 shop–uri în România. Extinderea reţelei nu se opreşte aici, alte noi shop-uri fiind deja planificate.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Orsay" (4)

daian_ioana pe 22.03.2010 (14:05)

Imi plac hainele de calitate, nedemodabile dar cu acel detaliu care le scoate mereu din anonimat si parca niciun alt magazin din Bucuresti nu imi ofera mai multe posibilitati decat Orsay. Iar in perioada reducerilor, e pur si simplu un vis transpus in realitate: rochii de ocazie cu doar 25 lei, bluze din matase naturala cu 40 si exemplele pot continua la nesfarsit. In perioada reducerilor aici fac pur si simplu terapie prin shopping

kmi26 pe 23.03.2010 (16:00)

Hainele sunt normale, nicidecum iesite din tipare atat calitativ cat si dpdv al designului. Cu toate acestea preturile sunt nejustificat de amri. la reduceri cojocelul luat din Salzburg cu 15 EUR era aici 160 lei ... No comment!

giulia_kim1 pe 30.08.2010 (15:58)

Iubesc hainele de la Orsay. Sunt exact stilul meu si o sa le raman mereu fidela!
Haine de calitate la preturi accesibile :)

Florescu pe 10.12.2012 (12:19)

Am cumparat 5 produse iar in punga am rimit 4 produse
Ce pot sa fac? Sa merg si sa comentez acest lucru
E greseala mea ca nu am verificat dar totusi

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Orsay"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat