OTM- osteopatie

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Vitan 104 sector 3 Bucuresti Bucuresti
Telefon:
0723 92.05.31
Web:
http://www.facebook.com/...
Email:
liderliber@yahoo.com
Modifica date de contact

Program "OTM- osteopatie"

8.30-19.00 Modifica programul

Descriere "OTM- osteopatie"

Terapeut osteopat si psihoterapeut ofer terapie PRIVATA la domiciliul dvs. pentru recuperare fizica in probleme medicale in sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6, Bucuresti si sedinte de psihoterapie fata in fata sau online.
Terapeut calificat in Romania indrumat de un kinetoterapeut si specializat in strainatate cu ajutorul unui medic osteopat.
Terapia fizica consta in kinetoterapie, recuperare neurologica, terapie ortopedica, osteopatie, manevre articulare blande prin masaj terapeutic, medical si presopunctura, repozitionare corporala, vertebrala, evaluarea completa a corpului si evaluare emotionala a cauzelor si a simptomelor, evaluarea articulatiilor, coloanei, bazinului, muschilor, organelor. Un osteopat trateaza corpul ca intreg: atat fizic cat si psihic si incepe terapia bland, comunicand cu pacientul pe tot parcursul sedintei. Tratament cu vitamine, minerale si plante.
Yoga pentru copii pentru concentrare, atentie si postura fizica sanatoasa, pentru copii cu probleme speciale (locomotorii sau hiperactivi, adhd) exercitii pentru minte si corp pentru adulti, liniste prin miscare si respiratie, meditatie.
Psihoterapia consta in sedinte individuale sau de cuplu pentru sanatate emotionala, stres, descoperirea sinelui si potentialului interior, relatii de cuplu, relatii profesionale, relatii personale, cariera.
Rezultate bune in: coxartroza, gonatroza, hernie de disc lombara, hernie de disc cervicala operata sau nu, mastectomie, cancer, osteoporoza, tetrapareza, spasticitate, negralgie trigemen, migrena, reumatism, discopatie, scolioza, cifoza, lordoza, parestezii, semipareza etc la copii si adulti.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "OTM- osteopatie"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat