OTM

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Sector 4, domiciliul pacientilor Bucuresti
Telefon:
0723 92.05.31
Web:
http://societate.wordpress.com/
Modifica date de contact

Program "OTM"

L-V: 8.30-19 doar cu programare. Modifica programul

Descriere "OTM"

Aveti probleme la job, cu sotul, sotia, copii, parintii si simtiti ca lucrurile nu ies cum doriti? Nu gasiti solutii de atatia ani, ati obosit sa nu puteti trai cum va doriti? Sunteti tanar, tanara si doriti un job bun?
Daca raspunsul este DA, consilierea pentru dezvoltare personala este solutia! Sedinte acasa la dvs.!
Categorie: Diverse
Modifica descrierea

Pareri despre "OTM" (1)

Oana pe 21.02.2018 (09:22)

OSTEOPATIE - evaluare ortopedica si terapie la domiciliul dvs.

Terapeut osteopat si psihoterapeut ofer terapie PRIVATA la domiciliul dvs. pentru recuperare fizica in probleme medicale in sectorul 4 si Bucuresti si sedinte de psihoterapie fata in fata sau online.
Terapeut calificat in Romania indrumat de un kinetoterapeut si specializat in strainatate cu ajutorul unui medic osteopat.
Terapia fizica consta in kinetoterapie, recuperare neurologica si psihica, terapie ortopedica, osteopatie, manevre articulare blande prin masaj si presopunctura, repozitionare corporala, evaluarea completa a corpului si evaluare emotionala a cauzelor si a simptomelor, evaluarea articulatiilor, coloanei, bazinului, organelor. Un osteopat trateaza corpul ca intreg: atat fizic cat si psihic si incepe terapia bland, comunicand cu pacientul pe tot parcursul sedintei. Tratament cu vitamine, minerale si plante.
Yoga pentru copii pentru concentrare, atentie si postura fizica sanatoasa, pentru copii cu probleme speciale (locomotorii sau hiperactivi, adhd) exercitii pentru minte si corp pentru adulti, liniste prin miscare si respiratie, meditatie.
Psihoterapia consta in sedinte individuale sau de cuplu pentru sanatate emotionala, stres, descoperirea sinelui si potentialului interior, relatii de cuplu, relatii profesionale, relatii personale, cariera.
Corpul este exprimarea gandurilor si reactiilor nostre! Sa ne cunostem fiecare interiorul suficient incat sa stim ce ne este bine si ce nu, cand ne este bine si cand nu! Sa nu mai asteptam pana cand corpul spune: NU MAI POT, NU AUZI? Chiar nu auzi sau nu vrei sa auzi?
Majoritatea oamenilor acorda foarte multa importanta jobului si in general activitatilor de munca si simt cate o durere azi si o durere maine si alta mai intensa poimaine, dar raspunsul stiti care e? TACI tu corpule! Nu vezi ca am treaba??? El tace un timp, ca asa i-a spus mintea, dar apoi cand te-ai oprit din munca ta, adica din agitatia ta, din activitatea ta si vrei sa te odihnesti...corpul...vrea sa se relaxeze si...nu poate ca il doare si pentru ca nu l-ai auzit la timp. Inca are nevoie de ajutorul tau. A avut nevoie de tine de mult timp, dar nu l-ai ascultat. Acum vine intrebarea: daca pe tine nu te asculti, atunci pe cine si de ce???

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "OTM"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat