Otter in Militari Shopping Center

4.9
8 voturi / 7 pareri
Adresa:
Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 536 -560 Bucuresti
Telefon:
0724 32.30.45
Web:
http://www.otter.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Otter"

Zilnic : 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Otter"

Otter a crescut multumita clientilor sai si se consolideaza pe zi ce trece, oferind peste 1000 de modele de incaltaminte pe sezon si acoperind toate categoriile de varsta. Magazinele Otter sunt alaturi de clientii lor de la primi pasi si incearca sa le ofere calitatea, confortul, rafinamentul si diversitatea de care au nevoie zi de zi, pentru a se adapta ocaziilor care apar si pentru a fi in permanenta in pas cu noile tendinte.
Toate marcile existente in magazinele Otter multibrand respecta standardul de calitate pe care compania Otter Distribution il impune.Magazinele Otter gazduiesc marci precum Geox, Ara, Bronx, Clarks, Alfiere, Gabor, Manas, Pikolinos, Cush sau Steve Madden.
Otter - Un mix variat de forme si culori, o diversitate de modele cu acelasi numitor comun: calitate si stil.
Modifica descrierea

Pareri despre "Otter" (7)

simonaveronica pe 16.02.2010 (12:45)

Imi place magazinul OTTER pentru ca aici gasesc o gama variata de genti, posete si plicuri din diverse materiale, o gama variata de culori, iar preturile sunt pentru orice buzunar. O vizita la acest magazin ma binedispune deoarece ma hotarasc foarte repede ce-mi cumpar. nu trebuie sa mai strabat si alte magazine. Calitatea si bunul gust predomina in acest magazin. Amabilitatea si disponibilitatea vanzatoarelor sunt de nota 10.

kpshunik pe 24.04.2010 (13:50)

cum spuneam nu ajung prea des in militati shopping center pentru ca nu este foarte aproape de casa mea insa de fiecare data cand vin aici nu plec niciodata cu mana goala ....
la otter gasesc multe lucruri frumoase, incaltarile sunt printre cele mai dragute si mai viu colorate .... au marfa de super calitate si nimeni nu contesta acest lucru ...
pe langa incaltaminte aici gasesc multe alte lucruri cu care le pot combina si cum spuneam , nu plec niciodata cu mana goala de aici ....

pupisori pe 25.04.2010 (19:39)

Imi place magazinul "Otter" penru ca aici gasesc o gama variata de genti, posete si incaltaminte si nu numai. Preturile sunt bune, produsele sunt de calitate iar personalul este mereu gata sa te ajute in a face alegerea potrivita!

vlad_graphix pe 26.04.2010 (16:00)

In Otter am gasit in sfarsit o pereche de pantofi masura mea (45) care sa nu imi faca talpa picioarelor sa arate ca niste rachete. In plus chiar daca sunt eleganti, sunt prevazuti cu arici si nu cu catarama lucru care imi confera comoditate in miscare! Bun, imi place!

milica pe 27.04.2010 (16:33)

Au produse de calitate, comode si cu bun gust! Imi place!

adina_ma pe 08.10.2011 (18:53)

Vizitez des acest magazin si fac cumparaturi aici, pentru ca au destule modele Geox si Otter, iar preturile sunt bune.
Personalul foarte amabil.

SilenZa1 pe 13.10.2011 (20:08)

Imi place foarte mult ca incaltamintea este de foarte buna calitate, modelele sunt variate, pentru toate gusturile, pretul este mai mic decat in alte magazine, deci raportul calitate – pret este unul excelent. Va recomand cu caldura sa mergeti macar o data in acest magazin.

Nu imi place ca de cele mai multe ori nu imi gasesc marimea potrivita, de obicei au o singura marime (foarte mare sau foarte mica) pentru un model.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Otter"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat