Palatul National al Copiilor

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Blv. Tineretului nr. 8-10 Bucuresti
Telefon:
3307 65.63.30, 8383 30.40.83
Fax:
021 330.73.82
Web:
http://www.paco.ro
Email:
palatul-copiilor@mail.com
Modifica date de contact

Descriere "Palatul National al Copiilor"

Palatul National al Copiilor, este institutie de invatamant cu activitate extracurriculara subordonata direct Ministerului Educatiei Cercetarii si Tineretului. Desfasoara un parteneriat dinamic cu Primaria Sectorului 4.
Constituit ca Centru de excelenta prin organizarea unor manifestari de inalta tinuta atat pe plan intern cat si international, Palatul National al Copiilor este deschis copiilor si tinerilor din invatamantul preuniversitar. Caracterul activitatilor spre care se indreapta acestia este optional, vocational si nu in ultimul rand aptitudinal, conferindu-i, Palatului National al Copiilor statutul de unicat in Europa. Copiii vin la cursurile organizate aici din pasiune, rezultatele fiind extraordinare. Se remarca catedra de informatica, care an de an castiga cel putin o medalie la Olimpiada Internationala de Informatica (in Corea de Sud au obtinut doua medalii de aur Daniel Dumitran si Radu Berindeau).
In cadrul sau se desfasoara activitati cu continut stiintific, cultural artistic, umanitar, ecologic, moral-civic, tehnico-aplicativ, sportiv, turistic si recreati
Categorie: Cluburi sportive
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Palatul National al Copiilor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat