Pan Studio

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Strada Cetatea de Balta nr. 41 Bucuresti
Telefon:
0744 33.08.16, 0724 21.85.97
Web:
http://www.panstudio.ro/
Email:
office@pe-aripile-nuntilor.ro
Modifica date de contact

Descriere "Pan Studio"

PAN Studio este o firma axata exclusiv pe filmare si fotografiere de evenimente. In cazul filmului, dar si al fotografiilor, munca noastra abia incepe la sfarsitul nuntii. Urmeaza un proces lung de transfer, montaj (realizat dupa un decupaj propriu), corectii, printare, realizare design pentru fiecare dvd in parte, cat si pentru coperti, machetare, corectii fotografice etc., toate realizate cu utilaje profesionale pe calculatoare de inalta performanta.

Suntem o echipa de tineri cu studii de specialitate si avem bucuria si placerea de a va fotografia si filma in cele mai fericite momente ale vietii voastre.

Cu o oferta deosebita si o baza tehnica de ultima ora PAN Studio va garanteaza ca nunta dumneavoastra va beneficia de cele mai bune filme si fotografii.
Modifica descrierea

Pareri despre "Pan Studio" (1)

Lycopsyta pe 25.06.2011 (08:23)

S-au implicat foarte mult la nunta noastra, ne-au dat sfaturi/idei dar le-au ascultat si pe ale noastre. Au facut poze cu toti invitatii. Pozele au iesit asa cum am vrut: tineresti, haioase, naturale.Au pozat si filmat intrega nunta, nu numai momentele cheie. Astfel de fiecare data cand ma uit la poze, imi aduc aminte de mici amanunte placute. Ii recomand din tot sufletul!

Sfaturi pentru viitorii miri: in biserica nu va uitati in jos si incercati sa fiti veseli, desi sunteti emotionati ! Sfatuiti invitatii sa nu foloseasca excesiv aparatele foto si sa nu foloseasca blitzul in biserica. Ii pot deranja pe fotografi ca sa nu mai zic de preoti!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Pan Studio"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat