Penny Market - Rahova

0.0
0 voturi / 5 pareri
Adresa:
Strada Nasaud, nr. 97 Bucuresti
Telefon:
021 423.45.24
Web:
http://www.penny.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Penny Market - Rahova"

Tot timpul, pe lângă sortimentul de bază se vor găsi şi oferte promoţionale, in cantitati limitate, venite in completarea sortimentului standard. Acestea vor fi valabile cate doua saptamani, in concordanta cu pliantele din perioada respectiva, distribuit gratuit in casele clientilor.

Principiul Penny se bazează pe achiziţionarea de marfă din România, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă. În anumite cazuri se va apela şi la furnizori străini, pentru cateva categorii de articole ce nu se produc in Romania si al caror raport calitate – pret se potriveste cu cerintele clientilor romani.
Categorie: Supermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Penny Market - Rahova" (5)

Simtion Luciana pe 01.11.2010 (14:41)

Am cumparat mereu de la dumneavoastra, inca de la deschiderea acestui magazin. Se vede mult diferenta cum era si cum este in prezent . Nu pot decat sa va aduc multumiri si sa va urez sa fiti la fel de aprovizionati cum avem nevoie si cum va stim de ani . Personalul este destul de amabil, iar cel de la casa, mai are cate ceva de schimbat pe ici pe colo, desi nu toti au nevoie de asta. De exemplu, eu fiind paralizata am fost ajutata cu amabilitate sa pun de pe banda in carucior marfa cumparata ( si uleiul greu de casierita 04, pe care o imbratisez pentru omenia dovedita ora 11, 59 bon 2078 / 01/11/2010) , dar nu toate sunt atat de amabile, deh, e tinertul de azi, in rest e curat, marfa frumos expusa la raft, dar mai trebuie sa o diversificati la produse de ingrijire dame. Am remarcat ceva bun ,am vazut ca imediat ce s-a spart ceva a si aparut cineva cu mopul ca sa stearga, deci e bine , ne simtim ca si in alte magazine mari de la noi care se cunosc prin promtitudine si deservirea clientiilor. Va doresc o zi reusita si sa aveti mereu pline magazinele cu clienti dornici sa cumpere . Tineti-o tot asa , Luciana Simtion .

mihai chidu pe 09.04.2011 (00:25)

am fost si eu in acest magazin dar nu am ramas surprins placut ,mai sunt multe de facut in principal cu functiile de conducere care lasa de dorit ,angajati sunt ok isi fac treaba in proportie de 95%

pana florin pe 20.04.2012 (18:28)

sunt un client de al dumneavoastra fidel.ami place foarte mult atitudinea angajatilor dumneavoastra.aprovizionarea magazinului este foarteok.tinetio tot asa

Moise Nicuşor pe 15.06.2013 (15:07)

La bonul fiscal nr.4343-20130615-03-4010 din 15.06.2010, "Salata fructe de mare" a fost taxată cu 7.99 lei/buc în loc de 6,49 lei/buc, cum este trecută în ofertă. Nu mi s-a eliberat talonul razuibil pentru cumpăraturi mai mari de 40 lei. Nu funcţiona aparatul de Verificare a preţurilor. Am fost dezamăgit !

Pana Nicusor pe 11.05.2017 (13:07)

La inceput nu aveam ce reprosa. Era un magazin placut si bine aprovizionat. Acum însă evit sa ma mai duc, arata dezolant. Coșuri murdare, cărucioare prin toată parcarea numai la locul lor nu. Personalul ( în afara celor mai învîrstă care mai știu ce înseamnă respectul ) îți lasă impresia ca iți fac cine știe ce favoare. Prefer sa ma duc la kaufland cu toate ca este mai departe.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Penny Market - Rahova"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat