Perfect Nails in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
031 405.22.64
Email:
office@perfectnails.ro
Modifica date de contact

Descriere "Perfect Nails"

Perfect Nails înseamnă înainte de toate calitate, inovaţie şi profesionalism. Prin introducerea conceptului de salon specializat în servicii de manichiură şi pedichiură, o dată cu lansarea din anul 2000, este primul salon de acest tip din România.

De-a lungul anilor, am îmbunătăţit în mod constant serviciile şi am introdus în premieră pe piaţa din România branduri renumite la nivel internaţional, care au îmbogăţit piaţa de beauty cu servicii şi produse de înalt standard calitativ şi o nouă viziune asupra frumuseţii şi îngrijirii personale. În prezent este cea mai mare franciză de saloane specializate din România, cu cea mai mare reprezentare naţională.

Atenţia pentru sănătatea şi confortul clienţilor noştri, standardul înalt al calităţii, pregătirea riguroasă a celor peste 50 de tehnicieni, inclusiv prin intermediul cursurilor şcolii de specialitate Perfect Nails, precum şi susţinerea permanentă din partea partenerilor noştri importanţi din SUA ne recomandă ca lideri pe piaţa în domeniu.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Perfect Nails"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat