Perfect Nails in Unirea Shopping Center

4.6
8 voturi / 20 pareri
Adresa:
Piata Unirii nr. 1, Aripa Splai Bucuresti
Telefon:
021 303.03.94
Web:
http://www.perfectnails.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Perfect Nails"

In anul 2000 a fost deschis primul salon specializat in manichiura si pedichiura sub numele de marca Perfect Nails, inspirat de conceptul american, folosind produse americane de cea mai buna calitate.

Serviciile oferite acopera o plaja larga de cerinte iar personalul amabil te face sa revii cu drag de fiecare data. Orice sedinta in cadrul acestui salon este un moment de desfatare.
Modifica descrierea

Pareri despre "Perfect Nails" (20)

floricfs pe 14.01.2010 (17:00)

sunt foarte multumita de serviciile lor!sunt clienta lor din anul 2001.merg la ei si pentru solar,au aparate profesionale si de calitate

ank_adaus pe 18.01.2010 (09:19)

cel mai bun salon din domeniu, de fiecare data plec de acolo extraordinar de multumita, personalul este foarte calificat si atmosfera placuta.Imi plac fetele care sunt angajate acolo pentru ca sunt rabdatoare, in conditiile in care niciodata nu sunt hotarata cum sa mi le fac.Nu am avut niciodata probleme cu unghiile false puse la ei, sa se rupa aiurea sau sa se sparga, decat daca nu m-am dus la intretinere si sa zicem ca in 3 luni poate mi s-au rupt una sau 2 maxim
ultima data nu mi s-a stricat niciuna in toata perioada care le-am tinut

modificat de ank_adaus pe 03.03.2010 (20:54)

anka.t pe 24.01.2010 (10:36)

am fost la solar de multe ori, foarte multumita!

irisiris18 pe 21.02.2010 (14:46)

Sunt foarte multumita de servicile lor.Nu am de facut nici macar cel mai mc repros!

ancapantelemon pe 22.02.2010 (10:26)

sunt f multumite de serviciile lor. de fiecare data cand am fost la ei am plecat incantata si placut impresionata de tot.

andrea_dea3 pe 01.05.2010 (20:45)

sincer nu prea mi-au placut cum se poarte fetele de acolo,am sunat sa imi fac programare pentru solar si m-au pus la o ora foarte tarzie am ajuns cu o jumatate de ora mai inainte si desi nu era nimeni acolo nu au vrut sa ma lase sa intru pana la ora la care am fost programata....solarele nu am ce reprosa,dar cu asa un personal.....

deea31 pe 03.05.2010 (11:42)

pt solar mi se pare f ok aceasta locatie, mai ales ca serviciile si conditiile sunt ireprosabile iar preturile decente: ab silver de 9 sedinte si una gratis=81 lei.

Princess06 pe 03.05.2010 (14:46)

Eu sunt multumita de serviciile de acolo. Pot suna pentru programare si intotdeauna mi s-a respectat ora stabilita. Este curat si fetele de acolo se poarta foarte frumos.

Ruxandra pe 15.06.2010 (17:12)

Azi am fost prima oara in sediul din Unirea. TOTAL NEPROFESIONAL. Din pacate, am ajuns la duduia Ioana pentru o intretienere manchiura cu gel. M-a intrebat in ce fel sunt facute unghiile mele, i-am spus ca nu ma pricep plus ca sunt facute in California, SUA si ca nu as putea sa-i spun exact ce materiale s-au folosit. Duduia mi-a inchis din start gura printr-un "nu ma intereseaza unde le-ati facut" si s-a apucat de pilit. I-am explicat ca nu incerc s-o impresionez, doar ii explic ca nu ma pricep. N-a mai schitat niciun gest. Mentionez ca am rugat-o sa-mi aduca un pahar de apa, dat fiind canicula de afara, si mi-a aratat cu degetul unde sa ma duc sa-mi iau, asta in conditiile in care la salonul meu de cartier, din OBOR, sunt servita de fiecare data cu ceai ori cafea. Dar sa continuam..Duduia nu a schitat niciun zambet ori vreo vorba pe toata durata sedintei si in timpul cat nu era ocupata cu unghiile mele a stat fix cu capul in falca. Superb! Noroc ca era TVul deschis si aveam cu ce sa-mi omor timpul. Nu-mi doream sa leg vreo mare prietenie cu respectiva, dar nici sa-i simt frustrarea prin toti porii. La sfarsit am intrebat-o cum se numeste si am achitat 80 ron pe manichira, mare LOL. Duduia a incremenit cand a vazut ca nu-i las bacsis. Ce surpriza, zau !Am sunat de 2 ori la numarul afisat pe site al managerului, nimeni nu a raspuns ori returat apelul pana la ora asta. SUBLIM, serviciu mai prost si neprofesional de atat nu se putea. Prima si ULTIMA oara cand ma duc acolo!! Se pare ca nu au nevoie de clienti, nu-i deranjati! Si daca mi-am pierdut din timpul personal ca sa scriu aceasta recloamatie, este pentru ca nu accept sa fiu tratata in asemenea fel!

Ruxandra pe 15.06.2010 (17:21)

I-am trimis aceasta reclamatie si managerului Raluca Popescu la adresa de email [email protected]. Credeti ca voi primi vreun raspuns? Nici eu.

iolanda pe 02.07.2010 (10:26)

sunt de acord cu tine ruxandra.....eu am o saptamana jumate de cand mi-am pus unghiile la ei(in magazinul unirea),dar nu sunt multumita de ele...a fost prima data cand mi-am pus unghiile la un salon,dar pe langa faptul ca te trateaza cu spatele mai stai si dupa ele sa-si comande mancarea sa-si fumeze tigara si multe altele......cand mi-am facut programarea am intrebat cat ma costa ce vreoiam eu sa-mi fac si mi-au spus ca 120 lei cand am terminat si a trebuit sa platesc....shok...155 lei,am zis ca-mi sta inima..............cu siguranta nu ma mai duc la ele,te jupoaie de bani si nu merita nici un leu in plus.......dezamagita total ma asteptam la altfel de servicii din partea lor

sabre pe 15.11.2010 (14:30)

Nu mi-a placut faptul ca nu mi s-a raspuns la telefon ore in sir, exact atunci cand chiar am avut o urgenta si am dorit sa fac o programare. Este un comportament neprofesionist, sa nu raspunzi sau sa rejectezi apelurile, pe o durata atat de mare de timp. Din punctul meu de vedere, echipa din Unirii a pierdut o clienta, probabil insa ca este de mica importanta...

beatrice pe 01.12.2010 (15:51)

Sincer daca te duci la solar si nu ai pana la ultimul leu sa le dai fix ele niciodata nu au sa iti dea rest.
Evident iau spaga fortat.
In momentul in care intri in Salon te examineaza din cap pana in picioare, si depinde f mult de felul in care esti imbracata.
Daca esti imbracata mai saracacios esti tratata urat daca ai haine de firma f frumos.
Oare conteaza asa mult cum esti imbracata?
Sunt numai figurante la Perfect nails, numai pline de ele si poate nu au ce manca acasa.

Anastasia pe 17.12.2010 (15:03)

Sunt de acord cu tine Beatrice! Este exact acelasi comportament ca la florariile de tiganci pe strada: daca esti imbracat mai frumos, florile sunt mai scumpe. Asta este societatea in care traim.. nu ai ce sa le faci! Oricum asta tine de bun simt si educatie! majoritatea fetelor de la Perfect Nails nu au nici macar clasele elementare terminate.. SO...

Bineinteles nu putem baga pe toata lumea in aceeasi oala! Urasc asta! Eu ma duc la Perfect Nails de la Victoriei. Mereu am nimerit peste fete ok! Clar.. cele cu mai multe cliente sunt mai fitoase... :)

maria pe 20.01.2011 (13:00)

si eu am fost la duduia Ioana ca si tine ruxandra si tot asa sa comportat si cu mine nu a scos un sunet toata sedinta:)) am zis k o iau razna acolo de plictiseala ...plus k a stat 5 ore sa manace tort si am stat k o proasta acolo ma rog nu mai am ce cauta acolo;)

Gabriela pe 26.04.2011 (17:53)

Mi-a plăcut solarul.

Nu mi-a plăcut ca nimeni nu zâmbește când intri, nimeni nu-ți spune buna ziua, nici la intrare, nici la plecare, nimeni nu știe sa zică mulțumesc. Cum e posibil ca un client sa intre și sa nu fie băgat in seama! :)) Mi se pare ridicol.
As schimba criteriile de selectionare, si daca nu le-as schimba, as motiva oamenii cu care lucrez sa fie mai...vii.

Irina pe 04.07.2011 (22:26)

Pot spune ca am oarecare "experienta" in ceea ce priveste solarul. Sincer am incercat in mai multe locatii, insa de Perfect Nails sunt cea mai multumita, pt ca intradevar te BRONZEZI, nu ca la alte solare-nu se vede nicio diferenta inainte/dupa. Cu fetele ma inteleg bine,nu mi s-a intamplat niciodata sa ajung cu jumatate de h inainte si sa ma puna sa astept pana la ora stabilita. Mi se pare cel mai bun solar din Bucuresti, pt mine este cel mai bun!

Lita Ana Maria pe 19.07.2012 (21:11)

DA sunt de acord cu parerile fetelor de mai sus ca si personalul si serviciile nu mi au placut deloc...am luat o mare teapa cu aceasta Ioana la manichiura nici un zambet nici o conversatie, nimic.Sfatuiesc fetele s nu s duca tim pierdut aiurea si daca aveai un rezultat s fii multumita macar...

Cristina Negură pe 25.05.2014 (07:52)

Am fost f.f.f. mulțumită de Elena din unirii! Este o fată chear zîmbăreață,care are bunul simț este profesionistă,zîmbitoare și parolistă.Este o persoană deosebită,chear merită să o cunoașteți.ȘI EU LUCREZ ÎN DOMENIUL FRUMUSEȚI și o recomand cu plăcere.

Nu îmi place că nu se pune accent și pe modele.Nu înțeleg de ce? Doar le plătim.

Oana pe 22.06.2015 (16:55)

Am fost si la Unirii, iar apoi cand s-a mutat, in AFI. Numai la manichiura. Nu mi-a oferit nimeni apa sau altceva, dar personalul mi s-a parut amabil. Nu am dat niciodata mai mult decat stiam ca face serviciul respectiv iar Alina, tehniciana, este nemaipomenita. Mereu am glumit, ne-am povestit ce am mai facut, concedii etc. De aceea atunci cand s-au mutat in AFI m-am dus si pana acolo, chiar daca nu e chiar aproape de mine, dar Alina e prea buna. Problema e ca acum a plecat si nu stiu cum sa dau de ea! Ma poate ajuta cineva? Mi-am schimbat telefonul si am pierdut o parte din contacte, printre care si numarul ei...

Locatia relativ mica pentru numarul mare de angajate in sediul de la Unirii, iar in AFi parca sunt intr-o clasa de liceu, asa au aranjat pupitrele de lucru.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Perfect Nails"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat