PIZZA HUT DELIVERY in Cora Lujerului

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Iuliu Maniu nr. 19 Bucuresti
Telefon:
021 210.10.10
Modifica date de contact

Program "PIZZA HUT DELIVERY"

L - J: 10:00-23:00
V - D: 10:00-24:00 Modifica programul

Descriere "PIZZA HUT DELIVERY"

Suntem Pizza Hut şi ne ocupăm cu prepararea celui mai popular produs din lume: pizza. Şi facem asta încă din 1958. Deci cu atâţia ani de experienţă şi cu o aşa dorinţă extraordinar de puternică de a fi cei mai buni, nici nu se putea să nu fim în stare să satisfacem cele mai exigente şi rafinate gusturi. Aşa se face că reuşim să oferim o adevărată experienţă culinară milioanelor de clienţi din lumea întreagă. Secretul? Adică secretul-secretul? Bine, fie. Îl dezvăluim chiar aici. E simplu. Matematic vorbind, e fix aşa: cele mai proaspete ingrediente + cea mai potrivită compoziţie pentru aluat + cea mai bună reţetă = cea mai bună pizza din lume.

Şi acum că tot am terminat cu acest capitol, capitolul principal de altfel, să-ţi povestim pe super-super scurt şi despre ce altceva mai facem noi pe lângă pizza. Ce altceva? Ei bine, îţi spunem cu cea mai mare mândrie că avem o ofertă cât se poate de diversificată: antreuri, salate, paste şi deserturi – toate asortate cu sosuri dintre cele mai gustoase şi însoţite de băuturi dintre cele mai răcoritoare.

Şi încă ceva şi gata. Trebuie neapărat să ne lăudăm puţin cu al nostru concept de livrare. Pizza Hut Delivery este numele lui şi a luat naştere încă din 2007. Pizza Hut Delivery îţi pune la dispoziţie mâncăruri absolut delicioase, fie pentru a le lua la pachet, fie pentru a le livra la domiciliu. Şi trebuie să ştii că reuşim să păstrăm aceeaşi prospeţime de care tu te bucuri zi de zi în restaurantele noastre, având un mic secret: de data asta, aluatul pentru pizza tradiţională îl facem cu ulei de măsline.

Aaa... am menţionat cumva şi că ne mişcăm super-super repede? Dacă vrei să îţi iei comanda la pachet, suntem gata în 10 minute. Iar dacă ne suni de la distanţă să venim noi la tine, ei bine, să ştii că ajungem în cel mai scurt timp posibil. Nici n-o să-ţi vină să crezi cât de repede o să ajungem. Şi ghici ce: datorită genţilor speciale pe care noi le folosim, tu nici n-o să simţi că venim de departe: mâncarea va fi la fel de fierbinte.

Gata. Cam atât despre noi. Dar ne-a făcut plăcere, să ştii.
Categorie: Pizza
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "PIZZA HUT DELIVERY"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat