Promod in Plaza Romania

4.3
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
BD. Timisoara, Nr. 26Z, sector 6 Bucuresti
Telefon:
021 407.84.83
Web:
http://www.promod.fr/
Email:
office@anchorgrup.ro
Modifica date de contact

Descriere "Promod"

Fondat în 1975 în Franţa, PROMOD este unul din liderii europeni în acord cu moda feminină. Are o reţea de 450 de magazine în 40 de țări ale lumii. Ţinta PROMOD este femeia modernă, activă care vrea să fie în ton cu moda, atât în timpul liber cât şi la muncă.

Produsele au un înalt standard de calitate şi cheia succesului a acestei marci este politica speciala a consumatorului.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Promod" (4)

bibilica88 pe 02.12.2009 (18:28)

Cel mai bine aprovizionat Promod de la noi. E si singurul in care am gasit eu reduceri. In restul, chiar daca e sezon, preturile sunt maricele.

corneliaelenastan pe 23.01.2010 (18:25)

Tinta PROMOD este femeia moderna, activa care vrea sa fie in ton cu moda, atat in timpul liber cat si lanta PROMOD este femeia moderna, activa care vrea sa fie in ton cu moda, atat in timpul liber cat si la munca. Produsele au un inalt standard de calitate si cheia succesului a acestei marci este politica speciala a consumatorului dupa cum scrie si mai sus.Este un magazin dragutz dar recunosc ca nu mi-am cumparat niciodata haine de la ei.

deianeira1 pe 19.03.2010 (16:05)

Am fost un pic reticenta la inceput cand am intrat in primul magazin Promod .Ma asteptam la preturi maricele si ..asa a si fost , in schimb ,materialele sunt de f buna calitate , iar designul si croiala hainelor sunt impecabile .Asa ca hainele de la Promod isi merita fara indoiala , toti banii .Nu cred ca sunt persoane care sa poarte complet numai vestimentatie de la acest brand , in schimb cand vine vorba de rochite si de lucrusoare mai "de ocazie", va recomand cu caldura sa le calcati pragul ;)

Daniela pe 10.01.2011 (13:45)

Imi plac hainele de la ProMod, sunt modele variate si la bluzite, la rochite , la pantaloni, numai ca mi se par cam scumpe si daca te uiti in jur si compari, preturile acestea mari de la ei nu mai sunt justificate.
Cam scumpicei, in conditiile actuale ale crizei, ei nu au modificat nimic la pret.

Mihaela pe 08.07.2013 (15:34)

eu sunt multumita de Promod.. preturile sunt acceptabile comparativ cu alte magazine din mall.( cred ca doar H&M e mai ieftin dar produsele lor sunt de proasta calitate in marea lor majoritate)Promod are rochii dragute, de calitate iar daca prinzi o reducere e chiar super pret.

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Promod"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat