Pure Jatomi in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0768 61.11.36
Email:
afi@pureromania.com
Modifica date de contact

Descriere "Pure Jatomi"

Pure Jatomi este cel mai mare lanț de săli de fitness din Europa de Est cu cluburi în România,cu planuri de a deschide altele în acest an. Alte 50 cluburi Jatomi sunt deschise în străinătate: Cehia, Polonia, Turcia, Indonezia, Malaezia.

Suntem focusati să implementăm cele mai noi tendințe și servicii în materie de fitness de aceea în cluburile nostre găsiți echipamente de ultima generație,antrenamente funcționale, diferite tipuri de clase, ca Jukary sau dansul Bokwa.

La Pure Jatomi găsiți cei mai experimentați și profesioniști antrenori,care sunt în același timp experți în nutritionism și stil de viață sănătos. Ei știu să vă facă să îndrăgiți antrenamentele și să vedeți rezultatele.

Fiind liderul în materie de fitness din Europa de Est, ne simțim responsabili de a face cunoscută importanța activitătii fizice pentru toate sferele vieții umane.

Nu ești obișnuit cu activitatea fizică, îți lipsește timpul, nu vezi rezultatele, ești nerăbdător, nu-ți plac exercițiile, este dificil să te forțezi și să faci un efort…
Categorie: Sali fitness
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Pure Jatomi"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat