QuickMobile in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0736 21.60.26
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "QuickMobile"

Lansat în martie 2005, QuickMobile s-a diferențiat în scurt timp că unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online în România. Portofoliul de afaceri al QuickMobile este completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai importante centre comerciale din țară, concepute că magazine cu acces de 360°.

în tot acest timp, brandul QuickMobile a devenit un reper de succes, crescând ca notorietate și cifră de afaceri de la an la an. Ca dovadă, QuickMobile a devenit o rampă de lansare și un partener de încredere pentru mărci de notorietate mondială. Portofoliul nostru de produse se poate mândri la ora actuală cu peste 150 de branduri printre care se numără Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari și alții.

În 2014, că un demers firesc și urmând un trend internațional revoluționar în domeniu, QuickMobile face un pas îndrăzneț, oferind consumatorului din România perspectiva unei experiențe unice: un mix desăvârșit între shopping-ul de calitate și acces la un conținut editorial dedicat, premium, cu accent pe ultimele trend-uri globale din domeniul modei și new-tech, precum și din zonele “entertainment-ului”, artelor și new media.
QuickMobile devine astfel un deschizător de drum nu doar în România ci și pe plan global în domeniul mobile.

QuickMobile are în spate o echipă de profesioniști dedicată care beneficiază de infrastructura internațională a Grupului QuickMobile, acesta incluzînd QuickService – primul service door-to-door din România-și de sprijinul B2B Internațional Distribution Team, acesta participând constant la cele mai mari târguri din domeniu (CeBIT-Hanover, Germany; IFA-Berlin, CES-Las Vegas, Hong Kong Spring-Autumn Fair, Barcelona Mobile World Congress).

Prin serviciile noastre personalizate, dorim să vă oferim o experiență de shopping unică, accesibilă, pentru că vrem să vă bucurați din plin de produsele brandurilor preferate în fiecare zi.

Toate aceste servicii: consultanţă specializată, ambient parfumat în magazine, oferte personalizate, livrare în ziua în care s-a făcut comandă, cele mai actuale metode de plată, servicii extra premium, garanția produselor până la 4 ani, service express în maxim 5 zile, au fost concepute cu unicul scop de a aduce ideea de shopping la un alt nivel.

Cei peste 2.2 milioane de vizitatori unici care trec pragul magazinelor QuickMobile în fiecare an, alături de cifră de afaceri de milioane de euro (2104) sunt principalele argumente prin care ne sunt recunoscute viziunea și eforturile de până acum.
Categorie: Shopping
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "QuickMobile"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat