Rawyal in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0740 08.70.21
Email:
afibucuresti@rawyal.ro
Modifica date de contact

Descriere "Rawyal"

În mijlocul aglomerației găsiți un colț rupt din rai, plin de dulciuri sănătoase, preparate și sucuri 100% naturale, fără zahăr sau chimicale.

Rawyal este ceva unic în mall!

Alegerea potrivită pentru toţi cei care vor să trăiască mult și frumos.

De ce?

Conceptul Rawyal este construit pe baza principiilor mâncării raw vegan.
Principiul de bază al dietei raw vegan est de a consuma mâncare neprocesata termic, având la bază fructe și legume (organice sau de sezon), nuci, semințe, superalimente (semințe de chia, fructe de goji, spirulină, chlorela, tărâțe de psyllium, macă, etc.), germeni de semințe și vlăstări, sucuri și smootihie-uri, uleiuri și unt din diferite semințe și alimente preparate la rece (ulei de cocos, ulei de cânepă, unt de cacao, etc.)
Mâncarea raw gourmet este bazată pe complexe, delicioase şi sănătoase. Faptul că ingredientele nu sunt procesate termic, permit mâncării să-și păstreze vitaminele și mineralele necesare organismului nostru. Numeroase studii au relevat că stilul de viață bazat pe o alimentație sănătoasă ne ține departe de boli și detoxifiază organismul, meninandu-l tânăr.

Elementele nutritive ale produselor raw vegan ne întăresc sistemul imunitar și ne dau energie pentru întreaga zi, fără a fi nevoie să apelăm la suplimente nutritive și energizante.

Te așteptăm în restaurantele noastre pentru a savura cupcake-uri, prăjituri și torturi sănătoase, pizza, salate, paște de măsline, pastă de pătrunjel și brânză de caju foarte sățioase, scuri și smootihie-uri delicioase și multe alte produse raw vegan.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Rawyal"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat