Remedia Vert in Promenada Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Floreasca Nr. 246B, sector 1, Bucureşti Bucuresti
Web:
http://www.remediavert.ro/...
Modifica date de contact

Program "Remedia Vert"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Remedia Vert"

Activitatea noastră în acest domeniu a început în 2010 odată cu deschiderea primului magazin. De atunci ne-am dezvoltat ajungând în prezent la 6 magazine amplasate în Shopping City și Auchan Ploiesti, iar în Bucuresti ne găsiți în Carrefour Militari, Auchan Militari, Carrefour Colentina și Carrefour Băneasa.

www.remediavert.ro s-a născut din dragoste pentru oameni și din dorinta de a veni în întâmpinarea dumneavoastră cu un magazin online cu profil naturist, care să ofere o gamă cât mai largă de produse pe care să le distribuim, într-un interval cât mai scurt de timp, chiar în casele dumneavostră, însotite de servicii de calitate.

Produsele naturale sunt o binecuvântare pentru organism într-o vreme în care suntem copleşiţi de produse chimice obținute din plante modificate genetic, al căror efect nu îl cunoaştem încă foarte bine. Şi nu este vorba doar de mâncare ci şi de ceea ce folosim pentru îngrijirea corpului, pentru igienă, pentru menţinerea şi întreținerea organismului.

Te invităm să vizitezi colecţia noastră de produse şi să alegi ceea ce se potriveşte perfect pentru pielea şi tenul tău. Dacă ai nevoie de un sfat, îţi vom răspunde cu plăcere şi te putem ajuta să găseşti ceea ce îţi doreşti. Pentru tine şi, de ce nu, pentru un cadou rafinat pe care să îl oferi celor dragi!

Prin ceea ce facem zi de zi, construim, pas cu pas un loc în care ne dorim ca fiecare din prietenii Remediavert să se regăsească și să exploreze, alături de noi, darurile naturii și propria frumusețe, interioară și exterioară.
Dorința echipei Remediavert este să ofere colete pline de vitalitate, frumusețe, bună dispoziție și energie, ambalate și livrate cu profesionalism.

Oferim suport telefonic celor care au nevoie, îi ascultăm cu răbdare și îi ajutăm de fiecare dată când ne solicită. Dacă vreun produs comandat nu este pe placul dumneavoastră îl schimbăm, fără probleme, conform legilor în vigoare. Dacă nu găsiți produsul dorit pe site, nu trebuie decât să ne scrieți și noi îl aducem la comandă în măsura în care este disponibil la distribuitorii nostri.

Suntem deschiși sugestiilor dumneavoastră, ne place să comunicăm cu dumneavoastră, să știm ce produse vă mai doriti sau ce v-ar plăcea să mai vedeți pe site-ul nostru și suntem interesați să aflăm de la dumneavoastră ce produse v-au ajutat ca să putem, la rândul nostru, să împărtășim și celorlati.

Și, în final, dincolo de toate acestea, vrem sa știți că NOI - întreaga echipă REMEDIAVERT.RO - punem suflet în tot ceea ce facem si ne străduim să vă fim alături cât de mult putem, iar dacă nu ne iese de fiecare dată, nu ne oprim din a încerca să fim mai buni în fiecare zi.

Va multumim ca ati ales sa ne vizitati site-ul si va mai asteptam cu drag!
Categorie: Toate farmaciile
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Remedia Vert"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat