Restaurant 1880 (Capital Plaza Hotel)

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bv. Iancu de Hunedoara 54, BUCURESTI Bucuresti
Telefon:
0372 08.00.80
Web:
http://www.restaurant1880.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant 1880 (Capital Plaza Hotel)"

Restaurantul 1880 marcheaza o locatie istorica. Odinioara, la sfarsitul secolului XIX, aici era Bariera Herastraului, limita orasului Bucuresti.

Si decoratiile restaurantului omagiaza istoria acestui loc. Panelurile din lemn ornamentat si coloanele traiesc o a doua viata, dupa mai bine de zece ani in care au asteptat intr-un depozit, fiind readuse la stralucirea initiala, prin tehnici moderne de restaurare, de catre o echipa de specialisti din Sibiu.

Un spatiu inedit, un meniu sofisticat, ingredientele proaspete si mancaruri alese sunt calitatile definitorii ale restaurantului 1880.

Meniul diversificat si plin de savoare impreuna cu ambientul elegant, luminos si cald in acelasi timp, fac din Restaurantul 1880 un loc perfect, fie pentru un pranz de afaceri sau o cina romantica. Oaspetii nostri vor fi rasfatati cu camembert in fulgi de migdale servit cu rucola, muguri de pin si rosii uscate la soare, ton rosu in crusta de susan servit cu piure de cartofi cu wasabi, pulpa de rata confit cu piure de sfecla si sparanghel sau prajitura Florian.

Intr-o profunda armonie cu felurile de mancare, vinurile - romanesti si internationale - vor completa o masa perfecta.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant 1880 (Capital Plaza Hotel)"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat