Restaurant Agnes (Hotel Agnes)

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Sos. Oltenitei, Nr. 125, Sector 4, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
0733 97.32.56, 021 332.51.46
Web:
http://www.hotel-agnes.ro
Email:
office@hotelcorvaris.ro
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Agnes (Hotel Agnes)"

Eleganta, stil, rafinament, somptuozitate, discretie, intimitate, rasfat… sunt atribute care descriu cel mai bine ambientul restaurantului nostru. Oferim o incursiune intr-o lume in care simturile si trairile sunt considerate necesitati. Fiecare oaspete care ne trece pragul este important pentru noi de aceea oferim servicii la cele mai inalte standarde de calitate.


Va recomandam sa va planificati intalnirile de afaceri la Restaurant Corvaris, unde si partenerii dumneavoastra se pot bucura de o cina sau un pranz de afaceri intr-un loc linistit si intim. Corvaris Caffe & Lounge este, de asemenea, locul ideal pentru intalniri informale. Daca va doriti sa organizati conferinte in Bucuresti, centrul de evenimente, impreuna cu echipa noastra va stau la dispozitie.

Restaurant Corvaris organizeaza evenimente business precum:
Lansari de produse, firme si servicii noi; Evenimente de promovare companie, produs; Aniversari de companii; Petreceri Craciun; Petreceri private; Cocktailuri; Dineuri; Intalniri de afaceri; Seminarii; Conferinte de presa; Team building.

In functie de evenimentul ales, numarul de participanti si buget va realizam meniul potrivit, unde eleganta si serviciile de 5 stele va vor aduce laude chiar si din partea celor mai exigenti parteneri.

Va invitam sa ne contactati si sa ne acordati timpul necesar unei intrevederi, pentru a ne cunoaste si pentru a fi siguri ca nu vom uita nici un detaliu, astfel incat dorintele sa fie transformate intr-un eveniment de neuitat!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Agnes (Hotel Agnes)"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat